Σε ένα παράλληλο σύμπαν χωρίς φτώχεια, πόνο και δυσκολίες φαίνεται πως ζει η 20χρονη Lana Scolaro, μια εκ των «πλούσιων παιδιών του Instagram», των ζάπλουτων νεαρών που επιδεικνύουν διαδικτυακά στους χιλιάδες followers τους τον πανάκριβο τρόπο ζωής τους.

υθκρθκρ.jpg

Η εν λόγω δεσποινίδα κερδίζει επάξια μια θέση στην ομάδα αυτή, αφού ξοδεύει (κρατηθείτε) πάνω από 20.000 ευρώ το μήνα σε παπούτσια, τσάντες και ρούχα!

θιλθλιτλρλι.jpg

Όπως και τα υπόλοιπα πλουσιόπαιδα του Instagram, η Lana ποστάρει φωτογραφίες με αντικείμενα και δραστηριότητες που οι περισσότεροι χρήστες δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν, όπως οι πτήσεις με ιδιωτικό τζετ, η μετακίνηση με λιμουζίνες ή ένα δείπνο σε κάποιο από τα πιο ακριβά εστιατόρια του κόσμου.

Η γεννημένη στο Λονδίνο 20χρονη, ζει τόσο διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο που πιστεύει πως ο μέσος Βρετανός διαθέτει περίπου 7.000 ευρώ το μήνα για ψώνια!

λθιλτθλ.jpg

Η 20χρονη πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ για τα «πλούσια παιδιά του Instagram», ενώ το προφίλ της είναι το πληρέστερο ντοκιμαντέρ των δραστηριοτήτων της και των δαπανηρών της αγορών.

Όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή του Channel 4, ξοδεύει περίπου 20.000 ευρώ το μήνα στα ψώνια της. «Πιστεύω πως ο μέσος πολίτης δίνει από 4.000 έως 7.000 το μήνα», λέει.

τεξεξεξ.jpg

«Δεν μου αρέσει το Instagram. Ο μόνος λόγος που έχω προφίλ είναι για να μπορώ να προσέχω τις κόρες μου», εξομολογείται η μητέρα της. «Σκέφτομαι τους κινδύνους του να έχεις προφίλ. Δεν ξέρεις ποιοι σε ακολουθούν. Δεν ξέρεις ποιοι παρακολουθούν τη ζωή σου. Τριάντα- τόσα χρόνια πριν όταν το ίντερ��ετ δεν υπήρχε, η ζωή μου ήταν υπέροχη. Όταν λες ‘πλούσια παιδιά του Instagram’, τι από αυτό είναι πραγματικά αληθινό;» καταλήγει.