​Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του 21χρονου Jordan Jacobs ο οποίος εξαφανίστηκε και σήμερα βρέθηκε σώος και αβλαβής στην περιοχή των νησιών Phi Phi. Το περίεργο είναι πως δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς του ακόμα! Ούτε με την ίδια του την μητέρα που κάνει θεραπείες για καρκίνο και είχε «πεθάνει» από την αγωνία της όλες αυτές τις ημέρες.

Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε πως είναι υπερβολικοί οι συγγενείς του και πως έσπασε πλάκα με όλα αυτά που έγιναν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, όταν ο νεαρός, δέχθηκε από έναν άγνωστο ντόπιο να τον κάνει βόλτα. Τα κενά στην ιστορία είναι πολλά. Την επόμενη ημέρα, έστειλε μήνυμα στη μητέρα του, το οποίο ανέφερε «συγγνώμη που δε θα μπορέσω να σας δω για τελευταία φορά». Ο ίδιος της έλεγε πως ένας ντόπιος τον είχε πάρει και δεν τον άφηνε να φύγει.

Jordan-Jacobs (1).jpg
Η αδερφή του, Emily, δημοσίευσε την ιστορία ζητώντας βοήθεια από οποιονδήποτε μπορούσε να βοηθήσει. «Η μητέρα μου έλαβε ένα μήνυμα μέσω Facebook από τον αδελφό μου που ουσιαστικά έλεγε ότι δεν θα μπορέσει να επιστρέψει, δε θα μας ξαναδεί και μας αγαπάει. Ζητούσε από τη μητέρα μας να τον καλέσει σε έναν αριθμό και έτσι έκανε. Ήταν αρκετά αναστατωμένος και μας είπε πως αυτός ο ντόπιος δεν τον άφηνε να φύγει».

Ο αριθμός που είχε στείλει ο Jordan ανήκε σε Κύπριο τουρίστα, ο οποίος, όταν μίλησε αργότερα με την οικογένεια, τους είπε πως ο νεαρός τον είχε πλησιάσει ζητώντας το κινητό του για βοήθεια.

Μιλώντας στις αρχές, ο νεαρός είπε πως δεν είχε ιδέα ότι τον έψαχνε κανείς, παρά το γεγονός πως έχασε την πτήση του για το Ηνωμένο Βασίλειο. «Δεν είχα φορτιστή για κάποιες μέρες και έτσι δεν είχα ιδέα τι συμβαίνει. Δεν είχα μπει στο ίντερνετ», δήλωσε. Όσο για το ανησυχητικό τηλεφώνημα και τα μηνύματα στη μητέρα του, ο 21χρονος είπε πως δεν θυμάται όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

Πηγή: daily mail, mirror