Τα φρικτά βίντεο των Τζιχαντιστών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δεν έχουν τέλος. Αυτήν τη φορά τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους, εκτέλεσαν μαχητές της οργάνωσης Αλ Νούσρα, η οποία συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τους έδεσαν χειροπόδαρα, τους περιέλουσαν με βενζίνη, τύλιξαν γύρω τους εκρηκτικά και τους ανατίναξαν! Για ακόμα μια φορά φρόντισαν να ανεβάσουν το «κατόρθωμά» τους στο ίντερνετ με σκοπό να θορυβήσουν όλο τον κόσμο!

gjk,gk,.jpg

Υπεύθυνη για τη νέα φρικαλεότητα φέρεται να είναι η οργάνωση Ταξιαρχία των Μαρτύτων του Γιορμούκ, που συνδέεται με το ISIS.

Η εκτέλεση των αιχμαλώτων, μελών της Αλ Νούσρα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, έγινε ως αντίποινα στην επίθεση που δέχτηκε το αρχηγείο της Τα��ιαρχίας στη νότια Συρία τον περασμένο μήνα. Οι τρεις άνδρες που εκτελέστηκαν, κατηγορήθηκαν πως πήραν μέρος στην επίθεση εκείνη.

hjkgjk.jpg

Υπενθυμίζεται, ��τι η Αλ Νουσρα και το Ισλαμικό Κράτος μάχονται μεταξύ τους από το 2013, εξαιτίας της έχθρας που υπάρχει ανάμεσα στους ηγέτες των δυο οργανώσεων.

jk,gj,.jpg

Στο βίντεο, βλέπουμε ότι αφού περιλούζουν με πετρέλαιο τα τρία θύματά τους, οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν τη συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού τον οποίο έχουν τοποθετήσει στα σώματα των θυμάτων τους και στη συνέχεια τους ανατινάζουν!

Δείτε το!