​Σε άγνωστο κοιμητήριο, παρουσία πρακτόρων του FBI κηδεύτηκαν οι δύο μακελάρηδες της Καλιφόρνια, ο 28χρονος Σάγεντ Ριζουάν Φαρούκ και η 27χρονη σύζυγος του Τασφίν Μαλίκ.

Το ζευγάρι άνοιξε πυρ στο Σαν Μπερναρντίνο, στις 2 Δεκεμβρίου, προκαλώντας το θάνατο 14 ατόμων και τον τραυματισμό 21. Οι μακελάρηδες σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία κατά την καταδίωξή τους μετά το μακελειό.

Παρευρισκόμενοι στην κηδεία, είπαν ότι αυτή ακολούθησε την ισλαμική παράδοση. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι χρειάστηκε μια εβδομάδα για να βρουν οι συγγενείς το νεκροταφείο που δέχτηκε να κηδέψει το ζευγάρι, μακριά από το Σαν Μπερναρντίνο. Πολλά κοιμητήρια αρνήθηκαν από φόβο μήπως οι τάφοι βεβηλωθούν.

Γύρω στα 10 άτομα παραβρέθηκαν στην κηδεία, αλλά πολλοί από το ισλαμικό τέμενος με το οποίο συνδεόταν ο Φαρούκ αρνήθηκαν να παραστούν.

Ο Φαρούκ και η Μαλίκ άφησαν πίσω τους ένα κοριτσάκι έξι μηνών, το οποίο βρίσκεται υπό κρατική κηδεμονία από την ημέρα του μακελειού. Η αδερφή του Φαρούκ και ο σύζυγός της έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να υιοθετήσουν την ανιψιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: οι μακελάρηδες της Καλιφόρνια όταν μπήκαν στις ΗΠΑ!

Μακελάρηδες Καλιφόρνια: Πριν την επίθεση έκαναν ανάληψη 28.000 δολάρια!

Θρήνος στην ελληνική ομογένεια- Ποιός ήταν ο ΕΛΛΗΝΑΣ που σκότωσαν στο μακελειό της Καλιφόρνια

Οι ΗΡΩΕΣ ζουν ανάμεσα μας- Μακελειό της Καλιφόρνια- «Θα ΕΤΡΩΓΑ σφαίρα για εσάς»