​Το περιοδικό Time δημοσίευσε τις κορυφαίες αεροφωτογρα��ίες που τράβηξαν οι χρήστες γνωστής εταιρείας κατασκευής επαγγελματικών drones.

Μια εκπληκτική άποψη του Βανκούβερ στον Καναδά σαν... νυχτερινή απογείωση, ένα τοπίο που δεν βγήκε από... παραμύθι, αλλά από ένα γραφικό χωριό της Νορβηγίας.

923469_drone9.jpeg
Κάποιο ...πύρινο ηλιοβασίλεμα στην Κίνα, που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής, το γεωθερμικό τοπίο της Κοιλάδας των Ηφαιστίων στη Νέα Ζηλανδία , που μοιάζει με ανάγλυφο χάρτη. H... πανοραμική εικόνα 70.000 θεατών στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Grateful Dead στο Σικάγο, το ασύλληπτο κυκλοφοριακό κομφούζιο από... μηχανάκια, σε πόλη του Βιετνάμ!

923479_drone222.jpg
Εικόνες που πραγματικά κόβουν την ανάσα… Τα drones, εξοπλισμένα με κάμ��ρες τελευταίας τεχνολογίας, μπορούν να μας χαρίσουν μαγικές φωτογραφίες, από μια.... οπτική γωνία, που δεν είχαμε συνηθίσει!

923471_drone99.jpeg
Οι φωτογραφίες από τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα gadjets, που, όπως φαίνεται, ήρθαν στη ζωή μας για να... μείνουν, δεν αφορούν μόνο στους επαγγελματίες.... αεροφωτογράφους, αλλά και τους... χομπίστες, που μπορούν, εύκολα, να αποκτήσουν μια εντυπωσιακή.... γκαλερί με τις προσωπικές τους στιγμές!

Η τεχνολογία τρέχει γοργά. Κοιτάξτε ψηλά και... πάρτε πόζα!