​Απίστευτο και όμως συνέβη! Αθωώθηκε ο Σαουδάραβας εκατομμυριούχος ο οποίος κατηγορείτο για τον βιασμό 18χρονης και είχε ισχυριστεί πως μπορεί να σημειώθηκε διείσδυση κατά λάθος επειδή «γλίστρησε και έπεσε πάνω της».

Όπως σας είχαμε ξαναγράψει, ο 46χρονος Εχσάν Αμπντουλαζίζ, είχε κατηγορηθεί ότι εξανάγκασε την 18χρονη σε σεξουαλική επαφή καθώς αυτή κοιμόταν στον καναπέ του διαμερίσματός του στο Maida Vale στο Λονδίνο. Όπως σημειώνεται, ο ίδιος είχε κάνει ήδη σεξ με την 24χρονη φίλη της, και ισχυρίστηκε πως ίσως να «γλίστρησε και έπεσε» πάνω στη 18χρονη.

Η νεαρή είχε συναντήσει τον Αμπντουλαζίζ σε κλαμπ του West End στις 7 Αυγούστου του 2014, όπου βρισκόταν με τη φίλη της- γνωστή του επιχειρηματία, ο οποίος τις προσκάλεσε να καθίσουν στο τραπέζι του και στη συνέχεια προσφέρθηκε να τις πάει σπίτι με την Aston Martin του, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Εν τέλει, οι τρεις κατέληξαν στο διαμέρισμά του, όπου τους πρόσφερε βότκα πριν πάει με την 24χρονη στην κρεβατοκάμαρα για σεξ. Η 18χρονη ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Αμπντουλαζίζ από πάνω της, να κάνει σεξ μαζί της χωρίς τη συναίνεσή της.

Από πλευράς του, ο Αμπντουλαζίζ ισχυρίστηκε ότι έπεσε κατά λάθος πάνω στη νεαρή ενώ η ίδια προσπαθούσε να τον αποπλανήσει, και αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκαν ίχνη του DNA του μέσα της.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι είχε πάει να την ξυπνήσει για να της δώσει μια μπλούζα για να κοιμηθεί ή ταξί για να πάει σπίτι της, αλλά αυτή τον τράβηξε πάνω της και έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της.

Το δικαστήριο αθώωσε τον Αμπντουλαζίζ μετά από συνεδρίαση 30 λεπτών, και αφού ο ίδιος είχε επιδείξει πώς η ενάγουσα έβαλε το χέρι της πίσω από το κεφάλι της για να την τραβήξει προς την κατεύθυνσή της, κάνοντάς τον να πέσει. Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους, ενώ του επετράπη να παρουσιάσει στοιχεία κατ'ιδίαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΣ ο εκατομμυριούχος κατηγορείται για τον βιασμό 18χρονης-Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δικαιολογία