​Συνεχίζουν τις φρικαλεότητες τους οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και εξαπλώνουν τη φρίκη τους και στα παιδιά. Όχι μόνο στα παιδιά που στρατολογούν, αλλά και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, για τα οποία έχουν δώσει εντολή να εκτελούνται!

Η ιρακινή οργάνωση ακτιβιστών «Mosul Eye» αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τη δράση των τζιχαντιστών. Σύμφωνα με αυτήν, το Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε ένα «θρησκευτικό διάταγμα» με βάση το οποίο τα μέλη του πρέπει να σκοτώσουν όλα τα παιδιά με σύνδρομο Down, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και όσα έχουν γενετικές ανωμαλίες.

ISIS-issues-fatwa-to-kill-all-children-with-Downs-Syndrome (1).jpg
Η «Mosul Eye» υποστηρίζει πως το τελευταίο διάστημα έχει καταγράψει πάνω από 38 δολοφονίες παιδιών, ηλικίας από μίας εβδομάδας έως τριών μηνών στη Συρία αλλά και στη Μοσούλη παιδιών με σύνδρομο Down.

Όλα τους σκοτώθηκαν από ασφυξία ή θανατηφόρο ένεση, σε μια πρακτική που θυμίζει τους Ναζί, οι οποίοι επίσης δολοφονούσαν παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς τα θεωρούσαν «βάρος για την κοινωνία».
«Δεν φτάνει που σκοτώνουν άντρες γυναίκες, ηλικιωμένους, τώρα θέλουν να δολοφονούν και παιδιά», σημειώνουν οι ακτιβιστές σε ανακοίνωσή τους.
πηγή: mirror