​Ο 46χρονος Εχσάν Αμπντουλαζίζ είναι εκατομμυριούχος και ζει στο Λονδίνο, ωστόσο σύμφωνα με την Telegraph κατηγορείται για τον βιασμό μιας 18χρονης!

Το μοιραίο βράδυ για την άτυχη κοπέλα ξεκίνησε όταν διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο Cirque Le Soir, στο West End του Λονδίνου μαζί με μία φίλη της.

Ο 46χρονος βρισκόταν εκεί και όλα ξεκίνησαν όταν πρότεινε στις δύο κοπέλες να τις γυρίσει σπίτι, καθώς γνώριζε τους τελευταίους έξι μήνες το θύμα.

Βέβαια, όπως όλα δείχνουν οι τρεις τους οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα του εκατομμυριούχου, με την αιτιολογία του ενός τελευταίου ποτού και τελικά οι δύο κοπέλες αποκοιμήθηκαν στον καναπέ του δράστη.

Την συνέχεια κανείς δεν την γνωρίζει. Ωστόσο, το θύμα αποκαλύπτει πως το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι να ξυπνά στο κρεβάτι του δράστη και να τον βλέπει από πάνω της να τη βιάζει.

«Τι κάνεις; τον ρώτησε και εκείνος απάντησε ''όλα είναι εντάξει''», υποδεικνύοντας ότι η φίλη της κοιμόταν. Αμέσως, το θύμα σηκώθηκε για να βρει τη φίλη της, προσπάθησε να την ξυπνήσει, αλλά δεν μπορούσε, και έτσι έτρεξε για να βγει από το διαμέρισμα όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Όπως αναφέρει η εισαγγελική πρόταση, η νεαρή κοπέλα ήταν αρκετά αναστατωμένη και επειδή δεν μπορούσε να ξυπνήσει τη φίλη της, τηλεφώνησε σε δύο άλλους φίλους της και έπειτα στην αστυνομία.

Όταν ο Αμπντουλαζίζ συνελήφθη, είπε πως «θα πρέπει να το αποδείξει». Είπε ότι είχε ξυπνήσει την γυναίκα στις 5:30 πμ, όταν πήγε να πάρει ένα ποτήρι νερό από την κουζίνα και να κλείσει την τηλεόραση.

Ο εκατομμυριούχος ισχυρίστηκε πως η έφηβη τον τράβηξε πάνω της και τοποθέτησε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της. Της πρότεινε να καλέσουν ταξί και αυτή θύμωσε.

Όταν, όμως, βγήκαν τα αποτελέσματα του DNA ο άνδρας άλλαξε την κατάθεσή του. Έτσι, παραδέχτηκε πως έκανε έρωτα στην κοπέλα, πήγε στο σαλόνι για να καθαρίσει τον εαυτό του.

Μετά, σε επόμενη συνέντευξη ανέφερε πως η κοπέλα πήρε τα χέρια του άνδρα και τα τοποθέτησε στο κορμί της προκειμένου να κάνουν έρωτα.

Αναμένεται η απόφαση του εισ��γγελέα.