​Εικόνες σοκαριστικές... Νεογέννητα μωράκια αντί να απολαμβάνουν χάδια και αγκαλιές, ζουν τον απόλυτο εφιάλτη!

Τα ποδαράκια τους τρέμουν ανεξέλεγκτα μέσα στη βρεφική κούνια του νοσοκομείου. Κλαίνε χωρίς να μπορούν να σταματήσουν, υποφέρουν από σπασμούς μυών, έχουν δύσπνοια… και το χειρότερο από όλα είναι… η ιατρική διάγνωση! Το βρέφος πάσχει από στερητικό σύνδρομο, καθώς γεννήθηκε εθισμένο στα ναρκωτικά.

jsadhaf3.jpg
Τα μωράκια, όπως βλέπετε στο βίντεο, υποφέρουν από αφόρητο τρέμουλο και με το ζόρι αναπνέουν. Πληρώνουν τις αμαρτίες των γονιών τους. Η μητέρα τους ήταν τοξικομανής… ο εθισμός της «πέρασε» και στο παιδί της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των συγκεκριμένων μωρών είναι ο μικρός Τζέικομπι, γιος της Κλορίσα Τζόουνς, η οποία ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά όταν τον έφερε στον κόσμο. «Οι πόνοι της γέννας είχαν αρχίσει κι εγώ στο μπάνιο «χτυπούσα» ηρωίνη, ενώ ετοιμαζόμουν να τον φέρω στη ζωή», ομολογεί.

jsadhaf2.jpg
Συνέχισε να κάνει ναρκωτικά και μετά τη γέννηση του μικρού, την κηδεμονία του οποίου έχασε όταν τράκαρε αναζητώντας τον ντίλερ της, με το 22 ημερών μωράκι της στο πίσω κάθισμα.

Όταν έμαθε πως ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της κάπνιζε κρακ και έπαιρνε ηρωίνη. Ωστόσο, το ότι έχασε την κηδεμονία του πρώτου γιου της ήταν το χαστούκι που χρειαζόταν για να αποφασίσει πως πρέπει να αλλάξει ζωή.

jsadhaf1.jpg
Μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης για εθισμένες μητέρες στο Johns Hopkins University, ενώ ήταν έγκυος. Ο δεύτερος γιος της, Μπράξτον, γεννήθηκε εθισμένος στη μεθαδόνη καθώς την έπαιρνε η μητέρα του για να απεξαρτηθεί από την ηρωίνη.

Ο μικρούλης πάλεψε με το σύνδρομο στέρησης τις δύο πρώτες εβδομάδες της ζωής του και πλέον είναι υγιής, αν και έχει πρόβλημα με τη διατροφή του. Η μητέρα του ξέμπλεξε, έχει την κηδεμονία του και σε λίγο καιρό θα πάρει και την κηδεμονία του πρώτου της γιου.

jsadhaf4.jpg
Ωστόσο, αυτή η περίπτωση είναι μία από της πολλές καθώς τα στοιχεία προκαλούν θλίψη. Σύμφωνα με το Reuters, κάθε 19 λεπτά ένα παιδί στις ΗΠΑ γεννιέται με εθισμό στα οπιοειδή, βαριά κληρονομιά από τις ναρκομανείς μητέρες τους.