Το γνωστό περιοδικό TIME, δημοσίευσε στιγμιότυπα από το backstage μιας φωτογράφισης του περασμένου Αυγούστου με τον Ντόναλτ Τραμπ, όπου ένας αετός 27 ετών, τον… «δυσκόλεψε» αρκετά! Όπως αναμενόταν, το βίντεο με τις περιπέτειες του αετού και του υποψήφιου προέδρου, έχει γίνει viral!

φγνδφγν.jpg

Σημειώνεται, ότι το περιοδικό επέλεξε την Άνγκελα Μέρκελ ως «Πρόσωπο της χρονιάς» για το 2015, κυρίως για τη στάση της στο μεταναστευτικό πρόβλημα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Ντόναλντ Τράμπ, οποίος χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρθηκε κατά του περιοδικού για την απόφασή του.


Τις τελευταίες ώρες βγήκε στη δημοσιότητα το backstage της φωτογράφισης που είχε κάνει για το ίδιο περιοδικό ο Τραμπ, όταν ήταν και αυτός υποψήφιος για να αναδειχθεί «Πρόσωπο της χρονιάς», με πρωταγωνιστή τον αετό.
φδγνσφγνσαν.jpg
Ο «Θείος Σαμ», όπως αποκαλείται ο αετός, δεν ήταν καθόλου ήρεμος κατά τ�� διάρκεια των γυρισμάτων και σε αρκετές περιπτώσεις προσπάθησε να… δαγκώσει τον Τραμπ, ο οποίος «πάλευε» να φτιάξει και το μαλλί του από το άνοιγμα των φτερών του αετού.

δφγνδφγν.jpg

Λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα το βίντεο, ο Τραμπ είχε αναφερθεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter για την επιλογή της Μέρκελ ως «Πρόσωπο της χρονιάς» από το περιοδικό γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σας το είχα πει πως το περιοδικό ΤΙΜΕ δεν θα με επέλεγε ποτέ ως «Πρόσωπο της χρονιάς» αν και ήμουν το φαβορί. Επέλεξαν το πρόσωπο που καταστρέφει τη Γερμανία».

Η θέση των Μοχάμεντ Άλι και Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Υπενθυμίζουμε, ότι ο υποψήφιος πρόεδρος, είχε δηλώσει ότι οι Μουσουλμάνοι δεν είναι καλοδεχούμενοι στις ΗΠΑ, δήλωση που πιθανότατα του στέρησε τον τίτλο του "Προσώπου της χρονιάς". Την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση του Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασαν ο Μοχάμεντ Άλι και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ο μεγαλύτερος μποξέρ στην ιστορία του αθλήματος εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι Μουσουλμάνος και δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Ισλαμισμό για δολοφονίες αθώων ανθρώπων όπως συνέβη στο Παρίσι και στο Σαν Μπερναρντίνο ή οπουδήποτε αλλού.Οι αληθινοί Μουσουλμάνοι γνωρίζουν ότι αυτή η βία προέρχεται από τους τζιχαντιστές και είναι κάθετα αντίθετη με τη θρησκεία μας. Ως ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ του με την πολιτική, πιστεύω ότι οι πολιτικοί ηγέτες μας θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τη θέση τους για να βοηθήσουν τον κόσμο να κατανοήσει τη θρησκεία του Ισλάμ και να ξεκαθαρίσουν πως αυτοί οι δολοφόνοι -τρομοκράτες επηρεάζουν την κοινή γνώμη».

Από την πλευρά του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, χρησιμοποίησε το μέσο, το οποίο ο ίδιος δημιούργησε για να εκφράσει την αντίθεσή του αλλά και να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στους Μουσουλμάνους. Ο ιδρυτής του Facebook, ανέφερε χαρακτηριστικά στο post:

«Αν είσαι Μουσουλμάνος σε αυτή την κοινότητα, ως ηγέτης του Facebook, θα ήθελ�� να ξέρεις ότι είσαι πάντα καλοδεχούμενος εδώ και θα παλέψουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά σου αλλά και για να δημιουργήσουμε ένα ειρηνικό και ασφαλές μέρος για σένα. Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας. Όσο θα μένουμε ενωμένοι και θα βλέπουμε το καλό ο ένας για τον άλλο, θα μπορέσουμε να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο».

Δείτε το βίντεο!