Ισόβια καταδικάστηκε ο 37χρονος παιδόφιλος Stuart Young, ο οποίος βίαζε χωρίς έλεος, 2 μωρά και επιτέθηκε σεξουαλικά σε μικρό κοριτσάκι στο Εδιμβούργο.

Ο διεστραμμένος άνδρας κυνηγούσε τα θύματά του μεταξύ του 2008 και του 2013. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα θύματα του βρήκε το κουράγιο να μιλήσει τον Ιανουάριο του 2014, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 37χρονος.

Στο Ανώτατο Δικαστήριο του Εδιμβούργου ακούστηκε ότι ο παιδόφιλος βίαζε ένα αγοράκι, από όταν ήταν μίας ημέρας μέχρι και τριών μηνών, καθώς κι ένα μικρό κορίτσι, από την ηλικία των έξι μηνών μέχρι που έφτασε τα 5 του χρόνια! Η εφημερίδα Daily Record αναφέρει ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά και σε ένα 9χρονο κορίτσι.

PAY-Stuart-Young.jpg
Ο δράστης αρνήθηκε τις αποτρόπαιες πράξεις, αλλά το δικαστήριο τον καταδίκασε. Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο δικαστής Arthurson περιέγραψε τα αδικήματα ως «πραγματικά διεφθαρμένα» και ως «φρικτά εγκλήματα».

Οι πράξεις του ήταν τόσο απάνθρωπες… που οι ένορκοι για λόγους ασφαλείας απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντα τους για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ο δικαστής Paul Arthurson επέβαλε χθες τον διά βίου περιορισμό του, που σημαίνει ότι ο 37χρονος δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι που δεν θα θεωρείται πλέον απειλή. Ακόμη, το όνομα του θα περάσει στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών αδικημάτων.

πηγή: mirror