Ακατανόμαστη σεξουαλική κα��οποίηση υπέστη ένα κοριτσάκι από την ίδια του τη μάνα, προκειμένου η ίδια να ικανοποιεί με υλικό... τον διεστραμμένο σύντροφό της!

Η 38χρονη καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση από το Δικαστήριο του York Crown στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η «μάνα» έβγαζε φωτογραφίες στις οποίες κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι της, και της έστελνε στον 30χρονο φίλο της, Paul Whalley, τον οποίο είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο. Αυτός της έλεγε πόσο του άρεσε αυτό που έβλεπε!

Μάλιστα, μετά από μια αιμομικτική φωτογραφία που του έστειλε η 38χρονη, αυτός της απάντησε με το εξής μήνυμα: «Καληνύχτα μωρό μου… το λατρεύω αυτό!»

2F340D9D00000578-0-image-a-34_1449663026271.jpg
Ο 30χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε σε 6,5 χρόνια φυλάκιση, αναζητούσε πολύ καιρό πορνό με αιμομικτικό υλικό. Ο συνήγορος του υποστήριξε ότι ο πελάτης του βρισκόταν σε μια πολύ σκοτεινή φάση λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, και ότι ξεκίνησε να βλέπει πορνό και μετά από λίγο καιρό άρχισε να παρακολουθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

«Έφτασε στα βάθη της διαστροφής. Οι πιο σοβαρές πτυχές της υπόθεσης είναι η κατάφωρη παραβίαση της εμπιστοσύνης, η σοβαρότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας που περιλαμβάνει και το μικρό κοριτσάκι σας και φυσικά η διανομή του υλικού στον συγκατηγορούμενό σας για τη σεξουαλική του ικανοποίηση», είπε ο δικαστής Paul Batty, απευθυνόμενος στην 38χρονη.

«Ήταν περισσότερο πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτή την αηδιαστική και έκλυτη συμπεριφορά μαζί του», συμπλήρωσε ο δικαστής.

Τα ονόματά τους θα βρίσκονται πλέον σε μητρώο δραστών σεξουαλικών αδικημάτων για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το μικρό κοριτσάκι έχουν αναλάβει ειδικές υπηρεσίες, ενώ η γυναίκα απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

πηγή:Dailymail