​Για τον εθισμό της στις ταινίες-πορνό μίλησε ανοιχτά στο ABC, η 19χρονη Ρεμπέκα!

Η κοπέλα από τα 8 της χρόνια άρχισε να βλέπει τέτοιες ταινίες και όπως αποκάλυψε η συνήθεια αυτή της προκάλεσε προβλήματα στις σχέσεις της.

Όλα ξεκίνησαν όταν είδε μια ταινία όπου είχε απαχθεί ένα νεαρό κορίτσι. Μπερδεμένη από το βαθύ αίσθημα που της προκάλεσε, άρχισε να ψάχνει αυτό το συναίσθημα ξανά.

«Όταν ξεκίνησα να βλέπω πορνό, παρακολουθούσα αυτό που θα χαρακτηρίζαμε κανονικό ή vanilla. Όσο μεγάλωνα, άρχισα να βλέπω όλο και πιο βίαιο, επιθετικό και μειωτικό. Έβλεπα αρκετά βίντεο μέσα στην ημέρα και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να σταματήσω. Νομίζω ότι σίγουρα έχασα τον έλεγχο της σεξουαλικότητάς μου βλέποντας πολύ βίαιο πορνό και βίντεο που να περιέχουν σκηνές κτηνοβασίας» είπε.

2F211F6500000578-0-image-a-23_1449465032389.jpg
Από τότε που έγινε 16 χρόνων οι σχέσεις της έγιναν πιο βίαιες. Άρχισε να υιοθετεί τον υποτακτικό ρόλο που έβλεπε στις ταινίες και ζητούσε από τους συντρόφους της ακόμα και να την πνίξουν. Πίστευε ότι είναι φυσιολογικό να είναι βίαιες οι σχέσεις της, ενώ είχε κακοποιηθεί σεξ��υαλικά επανειλημμένα από συντρόφους της.

«Κοιτώντας πίσω, ένα 16χρονο κορίτσι δεν θα έπρεπε να κάνει τόσο βίαιο σεξ όπου δεν υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Μακάρι να μην είχα δει ποτέ πορνό» σημειώνει πλέον η 19χρονη που ακόμα και σήμερα καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να απαλλαγεί από τον εθισμό της.

«Απλά θέλω μια σχέση που να υπάρχει σεβασμός και μια ζωή που να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και τη σεξουαλικότητά μου», υπογράμμισε.