​Ήταν μόλις τριών χρονών όταν η Αλι Μακγκάριτι άρχισε να καταλαβαίνει πως έχει γεννηθεί σε λάθος σώμα… Ήταν αγοροκόριτσο, της άρεσε να βγαίνει έξω και να παίζει ποδόσφαιρο με αγόρια.

a415497cb5b4a974537c8bfba15858a0.jpg
Από την άλλη, ο αδελφός της Ρόσι ήταν πέντε ετών και απολάμβανε να παίζει με κούκλες και κορίτσια. Τα επόμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τον μικρό καθώς στο σχολείο του φέρονταν πολύ άσχημα καθώς δεν μπορούσε να κρύψει πως ένιωθε… κορίτσι, μιας και είχε υιοθετήσει ένα ανδρόγυνο λουκ!

c5cb766841351b1e88580a7192ed2aac.jpg
«Δεν το διάλεξα εγώ για τον εαυτό μου αυτό. Εύχομαι να υπήρχε ένας τρόπος να μην ήμουν έτσι. Ωστόσο, προτιμώ να με μισούν γι’ αυτό που είμαι παρά να με αγαπούν για κάτι που δεν είμαι», είχε πει στους γονείς του.

Λόγω αυτής της κατάστασης, κανείς δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στην αδελφή του, η οποία βίωνε το δικό της Γολγοθά καθημερινά. Ήξερε ότι δεν είναι απλά ένα ακόμη αγοροκόριτσο. Έτσι, αναζήτησε πληροφορίες για τους διεμφυλικούς στο ίντερνετ και τότε συνειδητοποίησε πως είχε γεννηθεί με λάθος φύλο- ήθελε να είναι αγόρι.

kdasa3.jpg
Η Αλι πριν και μετά

Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 15 της χρόνια, μίλησε στους γονείς της και τους αποκάλυψε πως νιώθει.

«Ανακάλυψα τι συμβαίνει με μένα, ξέρω πως είμαι διεμφυλική. Πάντα ήθελα να ήμουν αγόρι, δεν σου το έχω πει ποτέ αυτό αλλά όταν ήμουν μικρή έπεφτα για ύπνο και ευχόμουν να ξυπνήσω αγόρι».

kdasa4.jpg
Ο Ρόσι πριν και μετά

Ένα μήνα αργότερα, το παράδειγμα της θα ακολουθήσει και ο 18χρονος αδελφός της. Θα τους αποκαλύψει ότι νιώθει κορίτσι. Μετά από επισκέψεις σε ψυχολόγο, αποφάσισαν και τα δύο αδέλφια να προχωρήσουν σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

kdasa1.jpg
Έτσι είναι σήμερα τα δυο αδέλφια

Σήμερα ο 20χρονος είναι γνωστή ως Ρέι και η 17χρονη Αλι είναι πλέον ο Γκάβιν. Οι γονείς τους, δήλωσαν πως ήξεραν πάντα ότι τα παιδιά τους διέφεραν από τα υπόλοιπα και το μόνο που ήθελαν είναι να είναι ευτυχισμένα. Άλλωστε, όπως είπε ο πατέρας τους «πάντα ήθελα έ��α αγόρι και ένα κορίτσι. Και έτσι έγινε απλά με διαφορετική σειρά».