​Στην δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές, την φωτογραφία της γυναίκας που αιματοκύλισε το Σαν Μπερναντίνο της Καλοφόρνια με τον σύζυγό της, αφήνοντας πίσω της 14 νεκρούς, ανάμεσα τους και έναν Έλληνα.

Όπως έχει ήδη γράψει ��ο star.gr, το FBI χαρακτήρισε «τρομοκρατική» την εν λόγω ενέργεια, αλλά υπογραμμίζει πως οι δυο δράστες ήταν «μοναχικοί λύκοι» και κατά πάσα πιθανότητα έδρασαν αυτόματα χωρίς να υποκινούνται ευθέως από το ISIS ή την Αλ Κάιντα.

Resizer.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΚΕΛΑΡΙΣΣΑ:

Η 27χρονη Τασφίν Μαλίκ, γεννήθηκε σε μία μικρή πόλη στο Πακιστάν και ήταν ακόμη παιδί όταν μετακόμισε με τον πατέρα της, Γκουλζάρ, στη Σαουδική Αραβία πριν από 25 χρόνια.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης στο κέντρο αποκατάστασης του Σαν Μπερναντίνο,η μακελάρισσα μέσω… Facebook, δήλωνε όρκο υποταγής στους Τζιχαντιστές.

bernadino.5.12.1.jpg
Ο 28χρονος Σιέντ Ριζουάν Φαρούκ είναι ο σύζυγος της μακελάρισσας, με τον οποίο εισέβαλλαν στο κέντρο και σκόρπισαν τον θάνατο, θερίζοντας 14 ανθρώπους, στην πιο αιματηρή επίθεση στις ΗΠΑ τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι δυο τους ήταν γονείς ενός μικρού κοριτσιού.

bernadino.5.12.2.jpg

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ:

Οι ΗΠΑ πλέον έχουν επεκτείνει τις έρευνές τους στο Πακιστάν και τη Σαουδική Αραβία, αναζητώντας αυτό που οδήγησε την Μαλίκ και τον σύζυγό της να αφήσουν τη μικρή κορούλα τους στη μητέρα του και να πιάσουν τα όπλα.

Η Μαλίκ, που μπήκε στις ΗΠΑ με βίζα αρραβωνιαστικιάς και ο Φαρούκ, γιος μεταναστών από το Πακιστάν που εργαζόταν ως επιθεωρητής υγείας, σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία μερικές ώρες μετά από την επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρήνος στην ελληνική ομογένεια- Ποιός ήταν ο ΕΛΛΗΝΑΣ που σκότωσαν στο μακελειό της Καλιφόρνια

ΣΟΚ:Οι μακελάρηδες της Καλιφόρνια άφησαν το 6 μηνών μωρό τους σπίτι και πήγαν να σκοτώσουν!