Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αποτροπιασμό! Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζουν την προπαγάνδα του τρόμου, χρησιμοποιώντας ακόμη και παιδιά για να φέρουν εις πέρας τα σχέδιά τους.

Στο νέο βίντεο, που τραβήχτηκε στην επαρχία Ντέιρ αλ-Ζορ της Συρίας, «πρωταγωνιστούν» ανήλικα αγόρια-στρατιώτες, τα οποία απεικονίζονται να λαμβάνουν μέρος σε ένα αρρωστημένο «παιχνίδι» με αιματηρές συνέπειες!

Το βίντεο φαίνεται πως έχει γυριστεί μέσα σε ένα αρχαίο κάστρο και έξι παιδιά-στρατιώτες μοιάζουν να παίζουν κρυφτό, στα χαλάσματά του, με σκοπό να βρουν και να… εκτελέσουν κρατούμενους!

Με τα χέρια δεμένα πίσω από τις πλάτες τους οι κρατούμενοι των ακραίων ισλαμιστών περιμένουν τα παιδιά να τους σκοτώσουν και εκείνα το κάνουν, χρησιμοποιώντας τα όπλα που τους έδωσαν οι τζιχαντιστές και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες τους.

Τα παιδιά, τα οποία σύμφωνα με τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, έφτασαν στη Συρία από πολλά μέρη, όπως την Αφρική και το Τατζικιστάν, επιστρέφουν στους «δασκάλους» τους αμέσως μόλις τελειώνουν την «��ργασία» τους, δηλαδή έπειτα από την εκτέλεση των φυλακισμένων, οι οποίοι κατηγορούνταν πως ήταν κατάσκοποι του Άσαντ.

Δείτε το βίντεο!