​Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα αηδιαστικό βίντεο που δείχνει μια νεαρή κοπέλα από την Αμερική, να αυνανίζεται σε τουαλέτες σούπερ μάρκετ και στην συνέχεια να βάζει άντρες να μυρίσουν τα δάχτυλά της!

Μάλιστα το εν λόγω βίντεο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ένας ηλικιωμένος στον οποίο η νεαρή πρόσφερε το χέρι της προκειμένου να της πει τη γνώμη του για το «άρωμά» της. Εκείνος της λέει ότι μυρίζει τόσο όμορφα, όσο όμορφη είναι και αυτή, προφανώς από ευγένεια. Ωστόσο ήταν το μόνο κομπλιμέντο που πήρε.

«Είναι πολύ έντονο», «Όχι καλό, αλλά όχι και τόσο κακό», ήταν κάποια από τα σχόλια νεαρότερων ανδρών που είδαν τα πρόσωπά τους να «κυκλοφορούν» εν αγνοία τους στο ίντερνετ ως θύματα μιας «αρρωστημένης φάρσας».

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου έκαναν λόγο για σεξιστική φάρσα που επιβάλλει την παρέμβαση των Αρχών.

«Πρέπει να πάει φυλακή γιατί αυτό θα συνέβαινε αν έκανε το ίδιο ένας άνδρας», αναφέρεται σε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο που ανέβηκε στο LiveLeak, ενώ κάποιοι άλλοι συμπληρώνουν: «Μυρίζει σαν κάποιος που θα μπει φυλακή. Πρόκειται για σεξουαλικό αδίκημα», «Είναι τελείως άρρωστο και καμία σχέση με χιούμορ. Αν κάποιος καταλάβαινε τι είχε κάνει θα μπορούσε να τη χτυπήσει άσχημα».