​Μπορεί να μοιάζει με σενάριο ταινίας, ωστόσο είναι αλήθεια. Ένας 36χρονος έχει σχέση με την 18χρονη κόρη του με την οποία απέκτησε και παιδί- εγγονάκι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο Κρις και η Σάρα από την Ισπανία αποκάλυψαν την αιμομικτική τους σχέση στην τοπική εφημερίδα Cronica Balear, γιατί ζητούν την κηδεμονία της νεογέννητης κόρης τους, που βρίσκεται σε κρατικό ίδρυμα.

Οι δυο τους δεν βρίσκουν κάτι το αφύσικο στην σχέση τους ενώ όπως λένε η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε φυσιολογικά… Αρχικά φλέρταραν και την συνέχεια εκείνος προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

ImageHandler.jpg
Η Σάρα με την κόρη της

Η 18χρονη υποστηρίζει πως ποτέ δεν τον αντιμετώπισε σαν πατρική φιγούρα αλλά τον έβλεπε πάντα ως έναν γοητευτικό άντρα. Ωστόσο, κατανοεί πως για πολλούς ανθρώπους η ερωτική σχέση με τον πατέρα της είναι ασυνήθιστη, αλλά, είναι καλύτερο για το παιδί του ζευγαριού να το μεγαλώσουν οι γονείς του παρά να δοθεί για υιοθεσία ή να μεγαλώσει σε ίδρυμα.

Το ζευγάρι επιμένει πως η σχέση τους είναι μια «σχέση μεγάλης αγάπης» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο 36χρονος έχει κατηγορηθεί για κακοποίηση της πρώην συζύγου του και μητέρας της κόρης του.