​Οι «τιμωροί» του ISIS συνεχίζουν ακάθεκτοι τις φρικαλεότητες τους. Αυτή τη φορά πέταξαν δύο άνδρες, τους οποίους κατηγορούσαν για ομοφυλοφιλία, από κτίριο στο κέντρο της Παλμύρας!

«Θάνατος» είπε ο αρχιτζιχαντιστής και ρώτησε τους δύο άνδρες, αν ήταν ικανοποιημένοι από την ποινή τους.

«Θα προτιμούσα να με πυροβολούσατε στο κεφάλι» είπε ο 32χρονος Χαβάς Μαλάχ, ενώ ο 21χρονος Μοχάμεντ Σαλαμέχ ικέτευε να του δώσουν μια ευκαιρία να μετανοήσει και να μην έρθει ξανά σε επαφή με άνδρα, δήλωσε μάρτυρας στο Associated Press.

«Πάρτε τους και πετάξτε τους» πρόσταξε. Στη συνέχεια, οι τζιχαντιστές έδεσαν σφιχτά τα χέρια των ανδρών και κάλυψαν με μαντήλι τα μάτια τους. Τους οδήγησαν στην οροφή ενός παλιού τετραόροφου ξενοδοχείου, σύμφωνα με μάρτυρα και από εκεί τους πέταξαν στο κενό, με ένα πλήθος από κάτω να διψά για αίμα.

Οι μαχητές του ISIS δολοφονούν βάναυσα τους ομοφυλόφιλους, τους οποίους επίσης θεωρούν αμαρτωλούς. Σε βίντεο που έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου φαίνονται μασκοφόροι μαχητές να πετούν τα άτυχα θύματά τους στο κενό. Τ��υλάχιστον 36 άντρες στη Συρία και το Ιράκ έχουν δολοφονηθεί με την κατηγορία του σοδομισμού.

πηγή: dailytelegraph

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: ρίχνουν ομοφυλόφιλους στο κενό, σταυρώνουν άνδρες και λιθοβολούν γυναίκες