​Ένα νέο βιβλίο έρχεται να προκαλέσει σάλο για την ερωτική ζωή του Μπιλ Κλίντον και της Τζάκι Κένεντι.

Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ με τίτλο «In Bill and Hillary: So this is that thing called love» αναφέρει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδόν αναγκαστικά προσπάθησε να κάνει σεξ με την πρώην Πρώτη Κυρία, παρότι εκείνη αρνήθηκε.

Η Τζάκι τότε ήταν 60 ετών, όπως αναφέρει το βιβλίο και μάλωσαν έντονα οι δύο τους πριν εκείνη τον πετάξει σχεδόν έξω από το διαμέρισμά της.

Ο Μπιλ Κλίντον από νεαρή ηλικία θαύμαζε την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι, συγκεκριμένα, από τότε που εκείνη είχε εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, όταν ο σύζυγός της, Τζον Κένεντι έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 1961.

Ο Κλίντον έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 1992 και ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1993, η Τζάκι Κένεντι προσκάλεσε το ζεύγος Κλίντον να περάσουν μαζί της μερικές ημέρες στο εξοχικό της στο Martha's Vineyard.

Τότε, μάλιστα, λέγεται ότι η Τζάκι είχε δώσει συμβουλές στην Χίλαρι Κλίντον, πώς να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι είναι η σύζυγος ενός γοητευτικού πολιτικού, που εύκολα μπορεί να γίνει «στόχος» για τις άλλες γυναίκες.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ένα απόγευμα, μετά την επίσκεψη των Κλίντον στο εξοχικό της Τζάκι Κένεντι, ο Μπιλ πήγε στο διαμέρισμα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάταν και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της.

rtxex9t.jpg
Η Τζάκι Κένεντι, διηγήθηκε σε φίλη της, ότι κολακεύτηκε από το φλερτ του κατά 17 χρόνια νεότερου της Μπιλ Κλίντον, αλλά, όταν ο Κλίντον της επιτέθηκε με σκοπό να κάνουν σεξ, αναστατώθηκε και τον έδιωξε από το διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με την Dailymail, την Κυριακή, μετά την δημοσίευση αποσπασμάτων από το επίμαχο βιβλίο, εκπρόσωπος του ζεύγους Κλίντον δήλωσε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει από την γελοιότητα αυτής της ιστορίας είναι να γελάσει.