Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών, με τις εορταστικές διαφημίσεις να "ξεπηδούν" η μια μετά την άλλη έτοιμες να μας βάλουν στο κλίμα! Μια όμως ξεχωρίζει! Πρόκειται για μια Ισπανική διαφήμιση για το χριστουγεννιάτικο λαχείο, που δεν βάζει στο επίκεντρο το χρήμα, αλλά αυτό που έχει πραγματική αξία. Την ανθρωπιά!

Κεντρικός ήρωας ένας καλόκαρδος νυχτοφύλακας, ο Χουστίνο, που δουλεύει σε εργοστάσιο που κατασκευάζει κούκλες βιτρίνας και κάθε βράδυ πηγαίνει στη δουλειά και περνάει τις ώρες του παρέα με αυτές.

Ο Χουστίνο βρίσκει πάντα τρόπους για να κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή των συναδέλφων του που δουλεύουν την ημέρα. Τους ετοιμάζει μικρές εκπλήξεις και κάποια στιγμή εκείνοι αντιλαμβάνονται πώς από πίσω κρύβεται ο καλοκάγαθος μεσήλικας.

αεφγσφδγσδφγ.jpg
Όταν εκείνος βλέπει ότι οι συνάδελφοί του έχουν κερδίσει το λαχείο, νομίζει ότι τον έχουν ξεχάσει. Είναι όμως έτσι; Την απάντηση θα την πάρετε βλέποντας τη διαφήμιση!

Μέσα σε τρία λεπτά, το φιλμ μας βάζει στο κλίμα των γιορτών υπό τους ήχους της ποιητικής μουσικής «Nuvole Bianche», του Ιταλού πιανίστα και συνθέτη Λουντοβίκο Εϊνάουντι.


Δείτε το συγκινητικό βίντεο!