Εκατοντάδες χιλιάδες θεατές «κατέλαβαν» σήμερα τα πεζοδρόμια του Μανχάταν προκειμένου να παρακολουθήσουν τις ορχήστρες, τα άρματα και τα τεράστια μπαλόνια που συμμετείχαν στην καθιερωμένη Παρέλαση για την Γιορτή των Ευχαριστιών!

2NE0JYTD.jpg
Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα επεισόδιο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, δύο εβδομάδες μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι.

thanks1_473_355.jpg
Αξιωματούχοι των αρχών της Νέας Υόρκης ανέμεναν ότι περισσότεροι από 3 εκατομμύρια θεατές επρόκειτο να κατακλύσουν τους δρόμους για να δουν από κοντά την ετήσια παρέλαση που κλείνει την 89η της επέτειο.

Μάλιστα είχαν προτρέψε�� τους κατοίκους και τους επισκέπτες να συνεχίσουν κανονικά τα σχέδιά τους για τη γιορτή των Ευχαριστιών, καθώς επισήμαναν ότι δεν υπήρξαν αξιόπιστες απειλές εναντίον της δημοφιλέστερης πόλης των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έσπευσε να καθησυχάσει τους Αμερικανούς χθες Τετάρτη επισημαίνοντας ότι είναι ασφαλές να ταξιδέψουν το εορταστικό τριήμερο.

Αριθμός-ρεκόρ αστυνομικών πραγματοποίησε περιπολίες και οι αρχές γνωστοποίησαν ότι δεν σημειώθηκαν επεισόδια και δεν προχώρησαν σε συλλήψεις κατά τη διάρκεια της παρέλασης.