​Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της 36χρονης Ντανιέλα ��όρσα, η οποία βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος από μία φίλη της, στο διαμέρισμά της στη Λάρνακα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα ενώ ο δράστης φέρεται να τη βασάνισε και μετά να την σκότωσε. Πάντως, ο θάνατος της προήλθε από αναρρόφηση αίματος και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Το τραγικό συμβάν συνέβη, στις 31 Οκτωβρίου στην περιοχή Μακένζι της Λάρνακας.

Παρόλο που τα αποτελέσματα των εξετάσεων γενετικού υλικού δεν έφτασαν επίσημα στα χέρια της Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, από στοιχεία που προέκυψαν φαίνεται ότι δεν απομονώθηκε γενετικό υλ��κό κανενός υπόπτου. Αυτό το γεγονός, αποσυνδέει τον 34χρονο γυμναστή από τη Λάρνακα, που είχε συλληφθεί ως ύποπτος.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του επέμενε ότι είναι αθώος και πως δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία της Κόρσα.

2a.jpg

CACHE_846X3000_ANALOG_MEDIUM_13974_518468.JPG
Εν τω μεταξύ, από την Τετάρτη, κλήθηκαν για νέες καταθέσεις πρόσωπα που είχαν δώσει κατάθεση αναφορικά με τη σχέση που είχαν με το θύμα. Επίσης κλήθηκαν και πάνω από 8 άτομα που είχαν ανακριθεί αρχικά και για τα οποία το ΤΑΕ θα εξετάσει πληρέστερα τη σχέση που είχαν με το θύμα, αλλά και το άλλοθι τους κατά τον χρόνο του εγκλήματος.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως οι αστυνομικοί μελετούν το σενάριο η 36χρονη καλλονή να σκοτώθηκε από πληρωμένο εκτελεστή, για λογαριασμό κάποιου άλλου ατόμου που ήθελε να της κλείσει το στόμα.

Μάλιστα οι αστυνομικοί λένε πως ο δολοφόνος, κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα της, χωρίς να παραβιάσει την κύρια είσοδο.

Το σενάριο αυτό στηρίζεται και στο ότι ίσως κάποιος ήθελε να την εκδικηθεί λόγω της σχέσης που είχε μαζί της στο παρελθόν.


κυπρια.jpg

131115113322_2041.jpg

Resizer (1).jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΡΙΚΤΟ έγκλημα: Την βασάνισε και την άφησε να πεθάνει μέσα σε μια λίμνη αίματος

Πηγή: philenews