Μπορεί οι κατηγορίες εναντίον του να είναι «τρομακτικές», αλλά ο ίδιος ο κατηγορούμενος δείχνει να μην παίρνει τίποτα στα σοβαρά!

Ο λόγος για έναν Αμερικανό παλαιστή από το Λας Βέγκας, ο οποίος αντιμετωπίζει 34 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων πέντε κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και δύο για απόπειρα φόνου της πρώην κοπέλας του, Κρίστι Μακ. Ο ίδιος μάλιστα εμμένει σε έναν απίστευτο ισχυρισμό ότι «δεν είναι βιασμός, αφού η κοπέλα είναι πορνοστάρ!»

feature1.jpg
«Οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου δεν είναι δυνατόν να βιαστούν» ισχυρίζεται ο Jonathan Koppenhaver, ο οποίος άλλαξε νομικά το όνομά του το 2008, σε War Machine.

Όπως υποστηρίζει η νεαρή κοπέλα, η κακοποίησή της από τον φίλο της είχε ξεκινήσει ήδη από το 2013, ωστόσο τον Αύγουστο του 2014, ένα από τα βίαια ξεσπάσματά του παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

mac.jpg
Η Μακ δέχτηκε ολέθρια επίθεση από τον War Machine, -τότε και οι δύο εργάζονταν στη βιομηχανία πορνό- και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια έχει πραγματικά παραμορφωθεί. Υποστηρίζει ότ�� βιάστηκε από εκείνον τουλάχιστον πέντε φορές, αλλά ότι φοβόταν να τον καταγγείλει στην αστυνομία μέχρι που τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του παλαιστή, Μπράντον Σούα, οι συγκεκριμένες κατηγορίες είναι αβάσιμες λόγω του επαγγέλματος του θύματος. Ο Σούα υποστήριξε τη Δευτέρα στο δικαστήριο ότι η φύση της δουλειάς της Κρίστι Μακ υποδηλώνει ότι υπήρχε «συναίνεση» και ότι είχε δημιουργήσει στη νεαρή γυναίκα «την επιθυμία, την προτίμηση και την ανοχή απέναντι σε ένα συγκεκριμένο είδος σεξουαλικής επαφής που ξέφευγε από τα συνηθισμένα».

mac2.jpg
Η συγκεκριμένη γραμμή υπεράσπισης προκάλεσε μία έντονη συζήτηση στο δικαστήριο, καθώς οι εισαγγελείς προειδοποίησαν τον δικηγόρο του War Machine ότι η αμερικανική νομοθεσία προστατεύει το σεξουαλικό ιστορικό της καταγγέλουσας σε υποθέσεις βιασμού.

Η εισαγγελέας Ζακλίν Μπουθ ήταν ακόμη πιο αυστηρή με τον κατηγορούμενο. «Μόνο και μόνο επειδή έκανε συναινετικά μερικά πράγματα στις ταινίες της δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να νομίζει ότι μπορεί να την εξαναγκάσει σε αυτές τις πράξεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

455410732.jpg

Ως απάντηση στην τοποθέτησή της, ο αμετανόητος κατηγορούμενος άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τη μεριά της και να της στέλνει φιλάκια, γεγονός που οδήγησε την έδρα να προχωρήσει σε σύσταση προς τον δικηγόρο του να συγκρατήσει τον πελάτη του.

πηγή: New York Post