Για την γυναίκα καμικάζι της Ευρώπης τελικά όλες οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές μέχρι σήμερα αποδείχθηκαν ένα μεγάλο φιάσκο για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η πρώτη ανατροπή ήρθε όταν έγινε γνωστό ότι μέσα στο κρησφύγετο των δραστών της επίθεσης στο Παρίσι, ανατινάχθηκε ένας άνδρας και όχι η 26χρονη Χασνά Αμπντουλασέν (Hasna Aitboulahcen), ξαδέρφη του φερόμενου ως «εγκεφάλου» του μακελειού.

Στην συνέχεια δόθηκαν στην δημοσιότητα και οι φωτογραφίες της, που τελικά όμως φαίνεται ότι ανήκουν σε... άλλη γυναίκα, τη Nabila, η οποία ζει στο Μαρόκο και μίλησε σε συνέντευξή της στο Al Jazeera για το απίστευτο μπέρδεμα!

Όπως η ίδια τονίζει, δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία και τα ΜΜΕ την ενοχοποίησαν, χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη Hasna ή με τρομοκρατία. Οι φωτογραφίες μου πουλήθηκαν σε έναν δημοσιογράφο που τις δημοσίευσε. Του τις πούλησε ένας φίλος που είχα, όσο ζούσα στη Γαλλία. Έχω να δω πολύ καιρό την οικογένειά μου και νόμιζαν ότι είμαι νεκρή. Ο δημοσιογρ��φος δεν έκανε έρευνα και δημοσίευσε ό, τι του έδωσαν», λέει χαρακτηριστικά.