​Χαμός γίνεται στην Βρετανία με τρεις αδελφές που ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο Instagram και αναστατώνουν όλο τον ανδρικό πληθυσμό!

ad-2_4.jpg
Η 38χρονη Λούσι, η 26χρονη Σόφι και η 25χρονη Μπρουκ έχουν κοινό λογαριασμό στο instagram, ποστάρουν συνεχώς σέξι σέλφι και έχουν λάβει δώρα συνολικής αξίας 75.000 ευρώ, όπως επώνυμα ρούχα, καλλυντικά και παπούτσια διάσημων οίκων.

ad-4_2.jpg
Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για μια νέα μόδα που θέλει τους άνδρες να στέλνουν δώρα σε γυναίκες που ανεβάζουν όμορφες φωτογραφίες τους στο Instagram ακόμη και ας μη τις συναντήσουν ποτέ.

ad-5_1.jpg
«Αγαπούν τις φωτογραφίες μας και μας λένε πόσο όμορφες είμαστε. Τους φτιάχνουμε τη μέρα με έναν αθώο τρόπο. Τα αγόρια μας δεν έχουν πρόβλημα με αυτό καθώς δεν υποσχόμαστε, ούτε κάνουμε κάτι σεξουαλικό με αυτούς τους άνδρες. Το μόνο πρόβλημα των αγοριών μας είναι τι θα μας πάρουν για δώρο τα Χριστούγεννα αφού έχουμε πλέον τόσα πράγματα» δηλώνουν.

ad-1_5.jpg
«Όλα ξεκίνησαν αθώα όταν κάποιος μου έστειλε ένα μπουκάλι επώνυμο άρωμα» αναφέρει η Λούσι που έλαβε το πρώτο δώρο το 2010. Η ίδια όταν είδε ότι υπήρχε ζήτηση άνοιξε μια λίστα δώρων στο Amazon ώστε να επιλέγουν οι άνδρες ότι θέλει εκείνη στην τιμή που ήθελαν αυτοί.
ad-6_3.jpg
ad-3_3.jpg