​Έξι μέρες μετά το μακελειό του Παρισιού που συγκλόνισε την Ευρώπη, βλέπουμε πρώτη φορά ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι στυγεροί δολοφόνοι βρήκαν στους δρόμους και έσπειραν το θάνατο. Ανατριχιαστικέ�� εικόνες απαθανατίζουν καρέ -καρέ τη φρίκη, τον τρόμο και την ανελέητη επιθυμία των τζιχαντιστών… να χυθεί αίμα.

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, η Daily Mail παρουσιάζει βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του εστιατορίου στο Παρίσι, ενός εκ των στόχων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου.

Σ’ αυτό καταγράφεται ο τρομοκράτης που γαζώνει με το όπλο του και θερίζει ζωές. Πιστεύεται ότι υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη τρομοκρατική επίθεση είναι ο 26χρονος Βέλγος Σαλαά Αμπντεσλάμ, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ελεύθερος.

αρχείο λήψης (1).jpg
Ως εκ θαύματος, κανένας από το προσωπικό και τους θαμώνες του εστιατορίου δεν έχασε τη ζωή του στη σφαγή που ακολούθησε.

Στο ίδιο βίντεο, απαθανατίζεται και μία νεαρή γυναίκα που είχε άγιο, καθώς γλίτωσε από το μένος του δολοφόνου του Ισλαμικού Κράτους, καθώς τελείωσαν οι σφαίρες του, κι έτσι είχε την ευκαιρία να τρέξει και να σωθεί. Η γυναίκα αυτή φαίνεται στο βίντεο την ώρα που μπαίνει στο εσωτερικό του εστιατορίου.

Ακόμη, εκτός από τους έντρομους πολίτες, οι οποίοι εν μέσω πυρών ψάχνουν καταφύγιο στο εσωτερικό της πιτσαρίας, μία 20χρονη σερβιτόρα κρύβεται πίσω από το μπαρ, κρατώντας στα χέρια της μία μεγαλύτερη συνάδελφό της, η οποία είναι τραυματισμένη.

Η "μαύρη" μέρα της Ευρώπης άφησε πίσω της 129 νεκρούς και 99 τραυματίες. Η εν λόγω επίθεση δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό. Ο μακελάρης σκότωσε, επιβιβάστηκε σε ένα μαύρο SEAT και εξαφανίστηκε.