​Η πρώην σύζυγος ενός εκ των τρομοκρατών του Παρισιού, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τον βομβιστή, Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ, ο οποίος ανατινάχθηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.

Χωρίς να αποκαλύψει τα πρόσωπό της, η Νaima δήλωσε σε συνέντευξή της πως ο πρώην σύζυγός της ήταν τόσο τεμπέλης… που δεν εργάστηκε ούτε μία μέρα στα δύο χρόνια που έζησαν κάτω από την ίδια στέγη.

Η 36χρονη μίλησε από το σπίτι της στην συνοικία Μολενμπέκ των Βρυξελλών, χωρίς βέβαια να φανερώσει τα στοιχεία της, καθώς φοβάται ότι οι τρομοκράτες συνεργάτες του θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση και θα τη σκοτώσουν.

2E893AAE00000578-3322385-Speaking_out_Naima_who_did_not_give_her_real_name_for_fear_of_re-a-25_1447778795217.jpg
Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο λοιπόν, ο τρομοκράτης δεν πήγαινε ποτέ να προσευχηθεί στο τζαμί και συμμετείχε στο Ραμαζάνι μόνο επειδή τον πίεζε η οικογένειά του.

Ακόμη, ο βομβιστής δεν παρακολουθούσε ποτέ ειδήσεις, επειδή δεν υπήρχε τηλεόραση στο σπίτι του ζευγαριού.
Η Naima ανέφερε ότι δεν έκανε παιδιά μαζί του και ότι ζούσαν με το επίδομα ανεργίας, που ήτα�� 1.000 ευρώ και για τους δύο.
2E7F31CF00000578-0-image-a-6_1447776757354.jpg

Ακόμη, ανέφερε ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν ηλεκτρολόγος αλλά η αγαπημένη του ασχολία ήταν να παίρνει ναρκωτικά, να ακούσει αραβική ραπ μουσική και να κοιμάται.
Η γνωριμία τους έγινε το 2004 σε μπαρ των Βρυξελλών. Εκείνος έπινε γενικά πολύ αλκοόλ, παρόλο που αυτό απαγορεύεται στους μουσουλμάνους. Για την οικογένεια του πρώην συζύγου της δήλωσε ότι επρόκειτο για ��ια οικογένεια που δεν ήταν ενωμένη και ο καθένας είχε την δική του ζωή.
Η μητέρα τριών από τους εφτά τρομοκράτες, που αιματοκύλισαν το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής έδωσε μια «απίστευτη» συνέντευξη στη βελγική ιστοσελίδα Het La σε στην οποία υποστήριξε ότι ο γιος της -ο οποίος πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό που έφερε πάνω του, έξω από το καφέ Comptoir Voltaire-, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανέναν, αλλά να ανατινάξει τον εαυτό του... λόγω στρες!
πηγή: Dailymail