​Δεύτερο δράστη, ο οποίος επέζησε των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι και είναι ελεύθερος, επιβεβαιώνει ένα βίντεο.

Πρόκειται για τον ένατο δράστη του μακελειού, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τις επιθέσεις σε καφέ, μπαρ και εστιατόριο στο Παρίσι, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

«Τρεις άνδρες επέβαιναν στο αυτοκίνητο μάρκας Seat, χρώματος μαύρο, που χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις στα μπαρ και τα εστιατόρια», δήλωσε δικαστική πηγή. Οι άλλοι δύο επιβάτες του συγκεκριμένου οχήματος ήταν ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος καταζητείται, και ο αδερφός του Μπραχί, που ανατινάχθηκε κατά τις επιθέσεις.

Η πηγή αυτή πρόσθεσε πως οι διωκτικές αρχές εκφράζουν πλέον τη βεβαιότητα ότι πλάι στον Σαλά Αμπντεσλάμ και τον αδερφό του Μπραχίμ, υπήρχε ένας τρίτος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Εντωμεταξύ, το CNN, επικαλούμενο αξιωματούχους, μετέδωσε ότι εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποί�� πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε από κάποιον δράστη. Μάλιστα, το κινητό περιείχε μήνυμα που έλεγε «Εντάξει, είμαστε έτοιμοι».