​Σε εφιάλτη κατέληξε η νύχτα της συναυλίας Eagles Of Death Metal στο Μπατακλάν και για ένα ζευγάρι, τον 30χρονο Michael O'Connor και την Sara Badel Craeye που απλά ήθελαν να περάσουν ένα όμορφο βράδυ.

Ο 30χρονος, μίλησε στο BBC για τα όσα έζησε με την σύντροφό του, την οποία μάλιστα προστάτεψε από τους τρομοκράτες, μπαίνοντας μπροστά της ως ανθρώπινη ασπίδα ενώ της ψέλλισε «Σε αγαπώ». Ευτυχώς όμως και για τους δύο, σώθηκαν!

«Είδα δυο νέους ανθρώπους στο πίσω μέρος του συναυλιακού χώρου που είναι για όρθιους. Μας διέταξαν να ξαπλώσουμε όλοι κάτω στο πάτωμα. Και τότε άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως προς όλες τις κατευθύνσεις με τα όπλα τους, που έμοιαζαν με καλάσνικοφ» δήλωσε ο Michael σημειώνοντας πως έκανε τα πάντα για να προστατέψει την κοπέλα του η οποία του είπε «μην ανησυχείς, θα βγούμε κι οι δυο μας ζωντανοί από εδώ μέσα».

paris-bataclan-o_c_3501404c.jpg

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο φρικιαστική, καθώς όπως είπε «είδα ανθρώπους τραυματισμένους να έχουν τις αισθήσεις τους αλλά να προσπαθούν να καταπνίξουν το αίσθημα να φωνάξουν από τον πόνο, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί. Άλλοι παραδίπλα έκαναν πως είναι νεκροί για να γλιτώσουν».

Το μαρτύριο τους έλαβε τέλος όταν η γαλλική αστυνο��ία εισέβαλλε στο Μπατακλάν και σκότωσε τους δράστες.

«Ήταν μια στιγμή απόλυτης ανακούφισης» λέει ο Ο’ Κόνορ.

«Φεύγοντας από τον συναυλιακό χώρο, το αίμα που είχε χυθεί στο πάτωμα ξεπερνούσε το ένα εκατοστό. Εγώ και η κοπέλα μου σκαρφαλώσαμε πολλά πτώματα μέχρι να καταφέρουμε να βγούμε από το σωρό και να βρούμε την έξοδο. Την στιγμή που βγήκα από το Μπατακλάν, μόνο τότε κατάλαβα τι ακριβώς είχα βιώσει», καταλήγει ο 30χρονος.

face.jpg