​Συγκλονισμένοι πατέρας και γιος, οι οποίοι βρίσκονταν στο Μπατακλάν για την συναυλία την στιγμή της επίθεσης, περιγράφουν τα όσα έζησαν!

Στην αρχή, νόμιζαν πως οι κρότοι που άκουσαν ήταν μέρος του σόου. Στη συνέχεια διαπίστωσαν τι ακριβώς συνέβαινε.

«Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα πτώμα και ήμουν ξαπλωμένος δίπλα σε ένα. Δεν ήταν κάτι εύκολο εκείνη τη στιγμή. Φοβόμουν πολύ», είπε ο 12χρονος στο CNN.

Ο πατέρας του παιδιού, Τζον Λέντερ είπε: «Φώναζα το όνομά του, σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να ήταν πολύ μακριά. Περίμενα να φωνάξει ''μπαμπά''», ενώ ο 12χρονος πρόσθεσε: «Ο ένας μίλησε για τη Συρία. Είπε ''πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα τη Συρία''. Δεν είχε προφορά».

Ο Τζον Λέντερ περιέγραψε και τη στιγμή της εφόδου των ενόπλων στο Μπατακλάν: «Ακούσαμε το ''μπαμ'' και όπως όλοι νομίζαμε ότι ήταν πυροτεχνήματα ή μέρος του σόου. Αισθάνθηκα κάτι να περνάει δίπλα στο αφτί μου, δεν ξέρω αν ήταν σφαίρα, δεν ξέρω τι ήταν».

«Σε εκείνο το σημείο όλοι κατάλαβαν και έπεσαν στο έδαφος. Σήκωσα το κεφάλι μου να δω τι γίνεται ο ένας δράστης άλλαζε τον γεμιστήρα στο όπλο του. Ο ένας έλεγχε τον κόσμο και ο άλλος εκτελούσε. Ήταν οργανωμένοι», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Έπιασαν τον επικίνδυνο Τζιχαντιστή Σαλάχ Αμπντεσλάμ και τον άφησαν να φύγει!

Σφοδρή απάντηση της Γαλλίας-Βομβάρδισαν τους Τζιχαντιστές-VIDEO από την απογείωση των μαχητικών