​Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά μετά την «σφαγή» στο Παρίσι που αφαίρεσε την ζωή 132 αθώων ανθρώπων, ένας εκ των Τζιχαντιστών, ο 26χρονος Αμπντεσλάμ Σαλάχ, ο οποίος θεωρεί��αι άκρως επικίνδυνος και είχε ενεργό ρόλο στο μακελειό, κατάφερε να ξεφύγει μέσα από τα χέρια των γαλλικών Αρχών!

Πώς συνέβη αυτό; Όπως αναφέρει η «Daily Mail», το Σάββατο, λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, ο 26χρονος Τζιχαντιστής πέρασε από τα γαλλο-βελγικά σύνορα.

Μαζί με δυο συνεπιβάτες του ταξίδευε σε ένα Volkswagen Golf στον αυτοκινητόδρομο Α2 Παρισιού-Βρυξελλών, όταν η αστυνομία τους έκανε σήμα να σταματήσουν κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Βελγίου.

drasths_461_355.JPG

Ωστόσο μετά τον έλεγχο τους… άφησαν να φύγουν, επειδή τα ονόματα τους δεν βρίσκονταν σε καμία λίστα καταζητουμένων!

Όταν οι ντεκτέκτιβ συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, ήταν πλέον αργά, καθώς ο Αμπντεσλάμ Σαλάχ είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητο στο Molenbeek των Βρυξελλών, και είχε γίνει «καπνός».

b78715aa5a45d233870f6a7067008ad5.jpg
Έκτοτε, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ στο διεθνές ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί για τον εντοπισμό του, τον χαρακτηρίζουν «άκρως επικίνδυνο».

Να σημειώσουμε, πως ο 26χρονος ήταν εκείνος που νοίκιασε το VW Polo, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το Bataclan και το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο παρισινό θέατρο.

Ο αδερφός του καταζητούμενου, ο 31χρονος Αμπντεσλάμ Ιμπραίμ, ήταν ανάμεσα στους τζιχαντιστές καμικάζι που ανατινάχθηκε στην επίθεση στην Rue Voltaire. Ο τρίτος αδερφός Αμπντεσλάμ, το μικρό όνομα του οποίου δεν είναι γνωστό, έχει συλληφθεί στο Βέλγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σφοδρή απάντηση της Γαλλίας-Βομβάρδισαν τους Τζιχαντιστές-VIDEO από την απογείωση των μαχητικών

Στους 132 οι νεκροί του μακελειο�� – Με αίμα νέων έβαψαν το Παρίσι οι τρομοκράτες