Οι φόβοι ότι ένας εκ των τρομοκρατών κυκλοφορεί ελεύθερος επιβεβαιώθηκαν: ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός 26χρονου έχουν εξαπολύσει οι γαλλικές Αρχές, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνο! Στο μεταξύ, ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι μακελάρηδες ήταν Γάλλοι πολίτες, τρεις εκ των οποίων αδέρφια!

Καταζητούμενος είναι ο Αμπντεσλάμ Σαλάχ, γεννημένος το 1985 στις Βρυξέλλες, αδερφός ενός εκ των νεκρών δραστών, αλλά και ενός εκ των επτά συλληφθέντων στο Βέλγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται πως είναι εκείνος που νοίκιασε το μαύρο ΙΧ, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να μεταβούν οι μακελάρηδες στο θέατρο «Bataclan».

CT3jpTNWwAAipNa.jpg

Δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 26χρονου, η Αστυνομία απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες για τον εντοπισμό του, με την προειδοποίηση ότι είναι επικίνδυνος!

Την ίδια ώρα, η εισαγγελία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ταυτοποιήθηκαν, μέσω των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, άλλοι δύο Γάλλοι πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στις επιθέσεις.Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 31 ετών, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν στο «Stade de France» και στο 11ο διαμέρισμα.

Συνολικά έχουν αναγνωριστεί τρεις δράστες, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ένα ακρωτηριασμένο δάχτυλο «έδειξε» τον έναν από τους τρεις δράστες του μακελειού στο «Bataclan», τον 29χρονο Ομάρ Ισμαΐλ Μοστεφάι.