Πανικός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής κοντά στην Παναγία των Παρισίων, καθώς σήμανε εσφαλμένος συναγερμός για πυροβολισμούς!

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του Star στο Παρίσι, Γ. Βλαβιανός, απίστευτες σκηνές επικράτησαν, λίγο πριν τις 20:00 ώρα Ελλάδας, στην Πλας ντε Ρεπουμπλίκ, λίγο πιο κάτω από το θέατρο «Bataclan», που αιματοκυλίστηκε το βράδυ της Παρασκευής.

αρχείο λήψης (1).jpg

Χιλιάδες Γάλλοι που είχαν συγκεντρωθεί, τόσο στην Παναγία των Παρισίων, όσο και στην πλατεία, για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων, άρχισαν να τρέχουν σε σημείο που ποδοπατήθηκαν, καθώς υπήρξαν λανθασμένες πληροφορίες περί πυροβολισμών.

αρχείο λήψης.jpg

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γ. Βλαβιανός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και ζήτησε να κλείσουν οι τηλεοπτικές κάμερες, ενώ εκκένωσε αμέσως την περιοχή, όπου επανήλθαν οι πολίτες όταν εξακριβώθηκε πως δεν υπήρξε το παραμικρό! Μάλιστα, πληροφορίες των γαλλικών ΜΜΕ απέδωσαν τον εσφαλμένο συναγερμό σε... κροτίδες.

αρχείο λήψης (2).jpg

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκλονιστικές, αλλά και ενδεικτικές του φόβου που πλέον έχει φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων…

Δείτε στο βίντεο εικόνες από την περιοχή και όσα είπε ο απεσταλμένος του Star!