​Το γύρο του κόσμου κάνει η περίπτωση ενός 45χρονου που κατάφερε να γλιτώσει από βέβαιο θάνατο στο θέατρο «Bataclan» του Παρισιού: πριν από 30χρόνια, είχε βγει σώος από αιματηρά επεισόδια σε στάδιο των Βρυξελλών, ενώ δεν έπαθε τίποτα ούτε σε δύο τροχαία στα οποία ενεπλάκη!

Ο Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, καθώς δεν έχασε τη ζωή του σε καμία από τις δύο μεγάλες τραγωδίες στις οποίες ήταν παρών.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο 45χρονος Ιταλός ήταν στο θέατρο που πνίγηκε στο αίμα και γλίτωσε με ελαφρύ τραυματισμό, σε αντίθεση με τον φίλο του, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσμη κατάσταση.

«Οι τρομοκράτες ήταν σε απόσταση τριών μέτρων μέχρι να μπει η αστυνομία. Είναι καλά στην υγεία του αλλά η φίλη του τραυματίστηκε από σφαίρα στον ώμο και έπρεπε να χειρουργηθεί», δήλωσε, στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», ο πατέρας του.

Όμως, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η τύχη χαμογέλασε στον Ναταλούτσι: το 1985, σε ηλικία 15 ετών, βγήκε σώος και αβλαβής από τα επεισόδια που ξέσπασαν στο στάδιο «Χέιζελ» των Βρυξελλών και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 39 φιλάθλων!

Παράλληλα, η αδερφή του, μιλώντας στην ίδια εφημερίδα, αποκάλυψε ακόμα μία... σύμπτωση: ο Ναταλούτσι έχει ξεγελάσει το θάνατο άλλες δύο φορές, μετά από τροχαία ατυχήματα, σε ένα εκ των οποίων σκοτώθηκε στενός του φίλος!

Τύχη ή σύμπτωση;
Κατά την οικογένειά του, ο 45χρονος είναι ευλογημένος, καθώς σε ηλικία 8 ετών τον είχε φιλήσει ο πάπας Ιωάννης Παύλος!