Συγκλονίζουν τα post που ανέβαζε στο facebook κατά την διάρκεια της ομηρίας του στο θέατρο Μπατακλάν ο Benjamin Cazenoves, ο οποίος παρακολουθούσε τη συναυλία του συγκροτήματος Eagles of the Death Metal.

Ο ίδιος τραυματίστηκε από τα πυρά των τρομοκρατών αλλά συνέχισε να περιγράφει τι συνέβαινε, λαμβάνοντας παράλληλα μηνύματα συμπαράστασης από τους φίλους του στο facebook! «Είμαι ακόμα στο Μπατακλάν . Πρώτος όροφος. Έχω τραυματιστεί σοβαρά. Η επίθεση ήταν γρήγορη. Υπάρχουν επιζώντες. Σφαγιάζουν τον κόσμο έναν έναν. Πρώτος όροφος γρήγορα!» έγραψε σε ένα μήνυμα-SΟS και προς τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας.

cazenoves 1.jpg


Λίγο αργότερα έγραψε: «Σφαγή… Πτώματα παντού».


Σε νέο post ειδοποίησε ότι είναι ζωντανός αλλά πρόσθεσε: «Ένα μακελειό... Πτώματα παντού!!!».

fb cazenove 2.png
O Benjamin Cazenoves επανήλθε: «Βρωμάει πολύ άσχημα..... Αυτό φοβάσαι ότι έρχονται και χειρότερα.... Εγώ φοβάμαι.... Μου προκαλεί ρίγη.... Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις πόλεις της Γαλλίας… Είναι πολύ σοβαρό.... Που θα πάμε;».

Ακολούθησε νέα ανάρτησή του:

« Μέρα καλοσύνη, Παρασκευή 13, είναι σε κάθε περίπτωση μια ημερομηνία που είναι δυστυχώς πολύ σκοτεινή... Ποια τρέλα! Πώς μπορεί κανείς να δικαιολογήσει μια τέτοια φρίκη; Τι μέλλον για τη χώρα μας, και ο κόσμος μας;»

fb cazenove.pngΜετά την απελευθέρωσή του ευχαρίστησε την γαλλική αστυνομία αλλά και όσους του συμπαραστέκονταν με μηνύματά τους:

«Μια σκέψη για όλα τα άτομα που δεν είχαν "η τύχη μου" απόψε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην RAID και στην BRI (σ.σ. ειδικές δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας). Ευχαριστώ, τέλος, για όλα τα μηνύματά σας».

cazenoves blleding.jpgΟ ίδιος ανάρτησε μάλιστα φωτογραφίες από τα τραύματά του αλλά και από την απελευθέρωση των ομήρων, ενώ συμπλήρωσε: «Χάρη στο Θεό ‪#‎jesuisparis».‬

cacenoves hostages.jpg