Το χειρότερο μακελειό διαδραματίστηκε στο θέατρο Bataclan, -μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι-, όπου σε εξέλιξη ήταν για περίπου τρεις ώρες ομηρία! Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία, την οποία επικαλέστηκε το Associated Press, οι όμηροι στην αίθουσα συναυλιών, όπου διεξαγόταν ροκ συναυλία, ήταν περισσότεροι από 100.
2015-11-1_4146.jpg
Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, έγινε έφοδος στο θέατρο με τα γαλλικά μέσα να μεταδίδουν ότι νεκροί είναι οι δύο δράστες, οι οποίοι φώναζαν «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», την ώρα που σκόρπιζαν το θάνατο, γαζώνοντας με αυτόματα όπλα, από το θεωρείο, όποιον πετύχαιναν στο στόχο τους.
Το France 24 μετέδωσε ότι νεκροί είναι 100 άνθρωποι στο Bataclan... στο θέατρο της σφαγής! Νεότερη ενημέρωση ανέφερε ότι οι νεκροί στο θέατρο ανέρχονται στους 118.
FRANCE-SHOOTING_1__2619829f.jpg
Μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούγονταν κραυγές ανθρώπων και πυροβολισμοί.
"Ηταν μία πραγματική σφαγή. Ήμουν σε εμπόλεμη ζώνη. Υπήρχαν παντού αίματα, παντού κορμιά. Βρισκόμουν στην άλλη άκρη της αίθουσας, όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί. Έβλεπα τουλάχιστον δύο δράστες, πυροβολούσαν από το θεωρείο. Όλοι έπεσαν στο πάτωμα" δήλωσε 57χρονος αυτόπτης μάρτυρας που βγήκε σώος από το θέατρο.
Ο Φρανσουά Ολάντ μετέβη στο σημείο, αμέσως μετά την έφοδο.