​Μία απίστευτη ιστορία μυστηρίου λύθηκε. Ο 72χρονος Ντέιβι Λι Νάιλς, αγνοούνταν επί 9 χρόνια και τελικά εντοπίστηκε μέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητο του, στον πάτο μιας λίμνης, στην περιοχή του Μίσιγκαν.

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί το 2006, όταν είχε διαγνωστεί ότι έπασχε από καρκίνο και κατάθλιψη.

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε το βυθισμένο αυτοκ��νητο, με τον σκελετό του 72χρονου, είναι κάτοικος της περιοχής. Το εντόπισε την ώρα που διακοσμούσε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και βρισκόταν σε ανελκυστήρα, οπότε είχε τη δυνατότητα να δει πανοραμικά τη λίμνη!

«Κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να το δει γιατί είναι σκοτεινά εδώ γύρω» είπε χαρακτηριστικά ο Μπράιαν Χάουσμαν, ο οποίος εντόπισε το βυθισμένο αυτοκίνητο.

Ο 72χρονος είχε εξαφανιστεί στις 11 Οκτωβρίου 2006 και τον είχαν δει τελευταία φορά σε μπαρ της περιοχής, Byron Township. Oι μάρτυρες είπαν ότι συνάντησε έναν φίλο του κι έφυγε ξαφνικά.

Ο σερίφης δήλωσε ότι βρέθηκε το πορτοφόλι του 72χρονου στο όχημα και πως το δείγμα από την οδοντοστοιχία θα ταυτοποιήσει το θύμα. Οι συγγενείς δήλωσαν χαρούμενοι που έστω και μετά από 10 χρόνια εντοπίστηκε η σορός του ανθρώπου τους.

πηγή: woodtv