Σοκ προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση σημερινής ανακοίνωσης των γερμανικών αρχών, που κάνει λόγο για ανακάλυψη «Πολλών πτωμάτων βρεφών» σε ένα διαμέρισμα στο Βάλενφελς της Βαυαρίας, στη νότια Γερμανία, την Πέμπτη το απόγευμα. Σύμφωνα με τον επίσημη ανακοίνωση, «μάλλον» πρόκειται για επτά σορούς μικρών μωρών!

«Περίπου στις 16:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδας) μια κάτοικος του Βάλενφελς εντόπισε το πτώμα ενός βρέφους και κάλεσε ασθενοφόρο. Οι δυνάμεις της αστυνομίας που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν σε ένα διαμέρισμα πολλές σορούς βρεφών. Η αστυνομία και η εισαγγελία του Κόμπουργκ εικάζουν ότι υπάρχουν μάλλον επτά νεκρά μωρά», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα μιας 45χρονης γυναίκας την οποία πλέον αναζητούν οι αρχές, αν και ακόμη δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για τη δράστη.

«Την αναζητούμε τουλάχιστον ως πιθανή μητέρα των βρεφών», εξήγησε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας, η οποία πρόσθεσε ότι τα πτώματα «ήταν σε κακή κατάσταση»!

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία, ενώ μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ιατροδικαστές πρόκειται να ανακοινώσουν πόσο καιρό ήταν νεκρά τα βρέφη, το φύλο τους καθώς και την αιτία του θανάτου τους.

Παράλληλα διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν τυχόν άλλα πτώματα-γεγονός που οι αρχές δεν αποκλείουν!