Ένα σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσαν Ισραηλινά ΜΜΕ, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και προκαλεί αποτροπιασμό!

Το εν λόγω βίντεο, απεικονίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ακόμα μια πτυχή της βίας μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών που ολοένα και φουντώνει.

Το επίμαχο υλικό που ανέβηκε στην δημοφιλή ιστοσελίδα liveleaks, δείχνει ένα μικρό παιδάκι από την Παλαιστίνη, όχι μεγαλύτερο από τριών ετών, να «προκαλείται» α��ό έναν ενήλικα, να βγάζει από την τσέπη του ένα μαχαίρι και κατόπιν να προσπαθεί να δώσει μάχη με τον άντρα που υποτίθεται πως του επιτίθεται!

Σύμφωνα με ισραηλινές ιστοσελίδες, ο άντρας ακούγεται να λέει στο παιδί πως πρέπει να βγάλει το μαχαίρι του και «να χύσει ισραηλιτικό αίμα». Έρευνα απέδειξε ότι το βίντεο ανέβηκε στο Facebook πριν από περίπου ένα χρόνο από έναν άντρα που ονομάζεται Μεχντί Τζελτί και ο οποίος υποστηρίζει ότι το μικρό αγοράκι «εκπαιδευόταν πολύ καλά»!

Στο βίντεο βλέπουμε το αγοράκι να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, ενώ ο άντρας που κατά πάσα πιθανότητα είναι στενός του συγγενής, του «επιτίθεται». Το τρομοκρατημένο παιδί αντιδρά και επιχειρεί με τη σειρά του να επιτεθεί στον άντρα, σύντομα όμως τρέχει φοβισμένο και προσπαθεί να κρυφτεί μέσα σε ένα ντουλάπι.

Ο άντρας όμως το ακολουθεί, ανοίγει το ντουλάπι και του επιτίθεται ξανά. Την στιγμή εκείνη ο μικρός αρχίζει να ουρλιάζει και βάζει τα κλάματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!