​Τουλάχιστο�� σοκαριστικό είναι ένα βίντεο του Channel 4 το οποίο δείχνει πως στην Κίνα υπάρχουν νοσοκομεία που υπόσχονται στους ασθενείς τους να τους θεραπεύσουν από την ομοφυλοφιλία, υποβάλλοντάς τους σε ηλεκτροσόκ.

Μόλις το 2000 σταμάτησαν στην Κίνα να θεωρούν ψυχική ασθένεια την ομοφυλοφιλία. Ωστόσο, υπάρχει μια ψυχιατρική κλινική στην πόλη Tianjin, νότια του Πεκίνο που οι γιατροί κάνουν μια σειρά από επώδυνα ηλεκτροσόκ στους «ασθενείς» προκειμένου να τους αλλάξουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

2E491D3600000578-3311255-image-m-4_1447120312767.jpg
Μιλώντας στην κάμερα ο επικεφαλής ψυχίατρος της κλινικής τονίζει ότι αρχικά ρίχνουν παγωμένο νερό ��το κορμί των ομοφυλόφιλων, προκειμένου ο εγκέφαλος τους να αρχίσει να απελευθερώνει ορμόνες… ικανές για να αλλάξει κάποιος τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Σε περίπτωση που δεν πετύχει αυτό, προχωρούν σε πιο ακραίες «θεραπείες»… κάνουν ηλεκτροσόκ στον «ασθενή». Αυτό είναι επώδυνο και σύμφωνα με τον ψυχίατρο της κλινικής εξαφανίζει τις ορμές του ομοφυλόφιλου.

Η κάθε συνεδρία στοιχίζει περίπου 800 δολάρια και απαιτούνται σύμφωνα με τους υπεύθυνους της κλινικής, τουλάχιστον 10 για να «θεραπευτεί» κάποιος.