​Όλο και πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για την πρόσφατη τραγωδία στο βόρειο Σινά, όπου έγινε τάφος για 224 ψυχές όταν το ρωσικό Airbus διαλύθηκε στον αέρα και συνετρίβη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι σοροί που βρέθηκαν και έχουν εξεταστεί, φέρουν σοβαρά εγκαύματα που προήλθαν ενώ ήταν ακόμη ζωντανοί. Αυτό σημαίνει πως ο θάνατος τους ήταν απίστευτα φρικτός… καθώς κάηκαν ζωντανοί και δεμένοι στις θέσεις τους, ενώ το αεροσκάφος έπεφτε!

skafos2.jpg
Την ίδια στιγμή, το συγκλονιστικό βίντεο, που βλέπετε, τραβήχτηκε 120 λεπτά μετά την πτώση του αεροσκάφους και είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Τραβήχτηκε από άνδρες των σωστικών συνεργείων και προκαλεί σοκ. Τα συντρίμμια βγάζουν ακόμη «καπνούς», ενώ ο άνδρας που βιντεοσκοπεί το σκηνικό περπατάει σε μια μεγάλη ακτίνα από τα απομεινάρια του αεροσκάφος, δείχνοντας το πόσο μακριά εκσφενδονίστηκαν άνθρωποι και κομμάτια του μοιραίου Airbus.

skafos0.jpg
Αίνιγμ�� παραμένει ακόμη για τους ερευνητές το πως προέκυψε η φωτιά, με τους Τζιχαντιστές να συνεχίζουν να προκαλούν, καθώς την Τετάρτη ανέβασαν σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ότι αυτοί κρύβονται πίσω από την τραγωδία.

skafos1.jpg