Γ��ωστή με το ψευδώνυμο «η κούκλα», ήταν επί σειρά ετών καταζητούμενη ως μια από τους βασικότερους διακινητές ναρκωτικών από το El Paso στο Σικάγο. Ο λόγος για την εκρηκτική Ana Marie Hernandez, την πιο σέξι dealer του πλανήτη!

Κι ενώ μέχρι τώρα κατάφερνε να διαφεύγει της σύλληψής της, η καυτή La Muneca, συνελήφθη την Πέμπτη στο Μεξικό και περιμένει την έκδοσή της στις ΗΠΑ.
φξγξηφγξφγ.jpg

Ως μια από τις γοητευτικότερες γυναίκες μέλη των μεξικανικών καρτέλ, η La Muñeca διέφευγε των Αρχών από το 2013, όταν και αποκαλύφθηκε πως διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από το El Paso, μαζί με τον πρώην άντρα της που ήταν συνοριοφύλακας.

Όπλο της; Η εμφάνισή της, χάρη στην οποία θεωρούταν πάντα υπεράνω πάσης υποψίας.
δτυξδτυξδτ.jpg

Η δράση του Daniel Ledezma και της τότε συντρόφου του, ξεκίνησε από Juarez του Μεξικού, από όπου διακινούσαν τα ναρκωτικά. Όταν το 2010 ο Ledezma συνελήφθη, η La Muneca διέφυγε της σύλληψης για να εντοπιστεί τελικά στην Chihuahua City στο Μεξικό.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 38χρονη ξόδευε υπέρογκα ποσά για την προσωπική της ζωή, ενώ είχε αγοράσει και μια βίλα στο Τέξας. Αν και είχε εντοπιστεί αρκετές φορές στο Las Vegas, κατάφερνε πάντα να διαφεύγει λόγω των διασυνδέσεων της.
φυξη,φξ,φξ.jpg
Πλέον, έχει μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα στην πόλη του Μεξικού, μέχρι να εκδοθεί στις ΗΠΑ για να δικαστεί. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες, εικάζεται ότι οι δραστηριότητές της συνδέονται άρρηκτα με ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ του πλανήτη, το γνωστό Juarez.