Τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τσινπίνγκ φιλοξένησε ο Ντέιβιντ Κάμερον στο Λονδίνο κι αποφάσισε να τον ξεναγήσει σε μια παραδοσιακή αγγλική παμπ πίνοντας μπύρες. Μέχρι εδώ, όλα ακούγονται φυσιολογικά. Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας όμως, μάλλον ήπιε λιγάκι παραπάνω, με αποτέλεσμα να… ξεχάσει την κόρη του εκεί!

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι δύο ηγέτες, αφού πρώτα είχαν ολοκληρώσει μια σειρά από επαφές, επισκέφθηκαν την παμπ Plough, πλησίον της περιοχής της κατοικίας του Ντέιβιντ Κάμερον.

aergaegaerg.jpg

Το Plough, είναι μια από τις πλέον γνωστές παμπ του Λονδίνου για τα εξαιρετικά fish and chips, τα οποία και «τίμησε» ο Κινέζος Πρόεδρος, με τον Κάμερον να περιορίζεται μόνο στην κατανάλωση μπύρας, όπως δήλωσε και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Στιβ Χόλινγκς μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Όλα θα κυλούσαν ομαλά αν ο Κάμερον δεν ξεχνούσε την 11χρονη κόρη του μέσα στην παμπ. Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας έφυγε και τελικά επέστρεψε μετά από περίπου 15 λεπτά για να την πάρει στο σπίτι, ενώ χαριτολογώντας είπε στους πελάτες της παμπ: «Σήμερα δεν αφήνω την οικογένειά μου εδώ».