​Μπορεί στις φλέβες του να ρέει πριγκιπικό αίμα, ωστόσο η συμπεριφορά του μόνο σε γαλαζοαίματο δεν αρμόζει…

Ο λόγος για τον 29χρονο πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μάτζεντ Μπιν Αμπντουλάχ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, ο οποίος σύμφωνα με την Daily Mail εμπλέκεται σε ερωτικά όργια και όχι μόνο.

Τρεις γυναίκες οι οποίες εργάζονταν στην έπαυλη του στο Λος Άντζελες τον κατηγορούν για σεξουαλική επαφή με άντρα υπηρέτη, χρήση κοκαΐνης και απειλές δολοφονίας εναντίον τους.

Όπως, λοιπόν, υποστηρίζουν όταν εκείνες τους ζήτησαν να τις αφήσει ήσυχες και να μην πάρουν μέρος στα σεξουαλικά όργια, τους φώναξε: «Είμαι πρίγκιπας και κάνω ό,τι θέλω. Είστε ένα τίποτα»!

2D91A20A00000578-3281354-Prince_Majed_bin_Abdullah_bin_Abdulaziz_Al_Saud_is_accused_of_do-a-11_1445369500425.jpg
Μάλιστα, απείλησε να σκοτώσει μια από τις γυναίκες αν αρνηθεί να κάνει σεξ μαζί του, ενώ πήδηξε πάνω σε μια άλλη και άρχισε να τρίβεται πάνω της.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά… προσπάθησε και να ουρήσει πάνω τους! Οι υπηρέτριες υποστηρίζουν ότι είδαν έναν υπηρέτη να χαϊδεύει το πέος του, ενώ τις ανάγκασε να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο που συνέβαιναν τα όργια και να τα παρακολουθούν.

Οι καταγγελίες αφορούν περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα την περίοδο ανάμεσα 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, στην έπαυλη Wallingford Drive. Ας τα πάρουμε, λοιπόν, από την αρχή...

Ο πρίγκιπας στις 21 Σεπτεμβρίου διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο συμμετείχαν πολλές συνοδοί. Εκείνος ήταν τύφλα στο μεθύσι, ενώ οι υπηρέτριες κατάλαβαν ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης από τη λευκή σκόνη που είδαν στα ρουθούνια και γύρω από τα χείλη του. Την επόμενη μέρα ακολούθησε νέο πάρτι, όπου συνέχισε να μεθάει σαν να μην υπάρχει αύριο, να παίρνει κοκαΐνη και να εμφανίζονται όλο και περισσότερες γυναίκες συνοδοί.

2CC1178300000578-3248499-image-a-1_1443180886537 (1).jpg
Στις 22 Σεπτεμβρίου το βράδυ φέρεται να άρπαξε βίαια το χέρι της μιας γυναίκας, να της λέει «μου αρέσεις» και να την κρατάει κοντά του με το ζόρι. «Αύριο θα κάνω πάρτι μαζί σου και θα κάνουμε ό,τι θέλω διαφορετικά θα σε σκοτώσω» της είπε.

Στις 23 Σεπτεμβρίου ήταν που προσπάθησε να ουρήσει επάνω στις τρεις γυναίκες αλλά απομακρύνθηκε από έναν βοηθό του πριν μπορέσει να το κάνει. Εκείνες πανικόβλητες προσπάθησαν να κρυφτούν στην τραπεζαρία αλλά λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκαν και πάλι μαζί του.

Τότε εκείνος άρχισε να τρίβεται σεξουαλικά πάνω σε μια από αυτές. Εκείνη, προσπάθησε να τον σταματήσει, πράγμα που φαίνεται πως τον εξόργισε. «Δεν είσαι τίποτα! Είμαι πρίγκιπας και θα κάνω ό,τι θέλω και κανένας δεν θα μου κάνει τίποτα» ούρλιαξε.

Ξέφυγαν και πάλι, βρίσκοντας καταφύγιο στο μπαλκόνι. Αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού τις βρήκαν οι βοηθοί του και ζήτησαν από αυτές να επιστρέψουν στον πρίγκιπα… γιατί, όπως τους είπαν, αυτή είναι η δουλειά τους!

Με δάκρυα στα μάτια, τους παρακάλεσαν να μην γυρίσουν στον πρίγκιπα, καθώς ήταν τρομοκρατημένες από όλα όσα είχαν συμβεί. Εκείνοι τις άφησαν αλλά όταν προσπάθησαν να φύγουν από την έπαυλη, διαπίστωσαν πως οι πόρτες ήταν κλειδωμένες.

2CC1178300000578-3248499-image-a-1_1443180886537.jpg
Μόλις εκείνος κατάλαβε τι είχε συμβεί φώναξε σε μια από αυτές: «θα ανέβεις επάνω. Θα έρθω σε 2 λεπτά και θα κάνεις ό,τι θέλω. Αν όχι, θα σε σκοτώσω». Στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει και να κάνει ήχους ζώων.

Αφού κατάφεραν να ξεφύγουν, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν την επόμενη μέρα επειδή δεν είχαν πάρει τα πράγματά τους.

Στις 24 Σεπτεμβρίου επέστρεψαν στην έπαυλη των οργίων όπου τους είπαν πως ο πρίγκιπας αποκοιμήθηκε από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και δεν θα τις ενοχλήσει. Όταν όμως είπαν πως δεν θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται εκεί, τις απείλησαν ότι θα χάσουν τους μισθούς τους και τις κλείδωσαν μέσα στην έπαυλη.

Τότε, είδαν και πάλι τον πρίγκιπα… για την ακρίβεια είδαν έναν υπηρέτη να του χαϊδεύει το πέος του. Τις διέταξε να μείνουν και να βλέπουν, ενώ παράλληλα ζήτησε από μια υπηρέτρια να γλείψει όλο του το σώμα αν θέλει να πάρει τα λεφτά της και έγινε επιθετικός όταν εκείνη αρνήθηκε.

Τελικά όλα έληξαν όταν στην έπαυλη έφτασαν οι Αρχές, οι οποίες είχαν ειδοποιηθεί από τις γυναίκες… Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν μέσα στο περιπολικό με εκείνον να μην κρύβει την ενόχληση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοφυλοφιλία στη Σαουδική Αραβία τιμωρείται με μαστίγωμα ή ακόμα και εκτέλεση.