Σάλος έχει προκληθεί με ένα σκληρό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την απίστευτη κακομεταχείριση ενός εργάτη στην Ινδία, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του!

Στο βίντεο που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι The Times of India, ο Ram Singh φαίνεται κρεμασμένος από τα χέρια και τα πόδια του.

Φρίκη προκαλεί το ότι οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι φαίνεται να παραμένουν αδρανείς, ενώ ένας άνδρας με ρόπαλο χτυπά τον άτυχο εργάτη που ουρλιάζει από τον πόνο. Η σκηνή είναι πραγματικά σοκαριστική!
φρυξ,υ,φηξ.jpg
Ο λόγος που τον ξυλοκόπησαν; Δεν είναι σαφές ακριβώς το τι έχει συμβεί, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτή ήταν η τιμωρία του Singh από τον εργοδότη του ύστερα από καταγγελία για κλοπή στο χώρο εργασίας.

Σύμφωνα με τους The Times of India, το βίντεο καταγράφηκε στο εργοστάσιο όπου ο Ram Singh δούλευε.

Η γυναίκα του εξήγησε πως σημειώθηκε περιστατικό κλοπής στο εργοστάσιο για το οποίο κατηγορήθηκε ο άνδρας της. Ύστερα, ομάδα ανδρών εμφανίστηκε στο σπίτι του ζευγαριού και τον απείλησε. «Την Πέμπτη ήρθαν στο σπίτι μας κάποιοι άνδρες και έβαλαν τον άνδρα μου με τη βία στο αυτοκίνητό τους. Τον χτύπησαν ανελέητα και τον πέταξαν στο δρόμο. Αργότερα εντοπίστηκε η σορός του», δήλωσε.

Η αστυνομία από την μεριά της, επιβεβαίωσε πως έχει ανοίξει η υπόθεση με κατηγορίες κατά τριών ανδρών, οι οποίοι αναζητούνται.

Δείτε το απίστευτο βίντεο...