​Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη… Πρωταγωνιστές της ένας 15χρονος πλέον μαθητής και η 28χρονη καθηγήτρια του!

Οι δύο τους έκαναν σεξ για τρία χρόνια και μάλιστα εκείνη γέννησε πριν πέντε μήνες ένα κοριτσάκι, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι δικό του!

Michelle-Sulzicki (1).jpg
Γνωρίστηκαν σε σχολείο στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όταν εκείνη ξεκίνησε να εργάζεται ως ειδική βοηθός καθηγητή.

Η Μισέλ Σουλτζίσκι εκμεταλλεύθηκε τον 12χρονο τότε μαθητή, και έκανε σεξ μαζί του περισσότερες από είκοσι φορές, στη διάρκεια των τριών χρόνων που είχαν σχέση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο μαθητής, πήρε μεταγραφή από το Chapel Elementary School του Κονέκτικατ στο Στάρφορντ. Ο ανήλικος μίλησε για την περιπέτεια του στους νέους του δασκάλους, οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία, για να ξεδιπλωθεί η όλη ιστορία.

Michelle-Sulzicki.jpg
Ο 15χρονος μαθητής περιμένει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας, προκειμένου να μάθει αν η μόλις πέντε μηνών κόρη της είναι δικό του παιδί ή όχι, καθώς, όπως είπε στην αστυνομία, τις περισσότερες φορές έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Η καθηγήτρια αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, αυτή της σεξουαλικής συνεύρεσης με ανήλικο και τον κίνδυνο τραυματισμού ανηλίκου.