​Μία ανατριχιαστική υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας: ένας 37χρονος πατέρας κρατούσε επί τρία χρόνια κλειδωμένο στο σπίτι το ανήλικο αγοράκι του, προκειμένου να μην πάρει την επιμέλεια η μητέρα του μετά τον χωρισμό τους!

Ο μικρός, 8 ετών σήμερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην πόλη Μιλούζ της ανατολικής Γαλλίας, σε άθλια κατάσταση: βρίσκεται σε σύγχυση, τα μαλλιά του είναι γεμάτα ψείρες και το κορμάκι του γεμάτο τσιμπήματα από έντομα! Επίσης, το αγοράκι δεν πήγε ποτέ σχολείο και η μόνη του συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένα τηλεοπτικό κανάλι με προγράμματα για παιδιά.

Τα ίχνη του πατέρα και του παιδιού χάθηκαν μετά το διαζύγιο. Μάλιστα, αν και αρχικά διέμεναν στη Νίκαια, βρέθηκαν στο Μιλούζ και η Αστυνομία τους εντόπισε μέσω του σήματος του κινητού τηλεφώνου του πατέρα.

Πλέον, ο 8χρονος νοσηλεύεται σε μια ειδική ιατρική μονάδα και εντός των ημερών θα ξανασμίξει με τη μητέρα του, ενώ ο 37χρονος κρατείται και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 30 χρόνια, για απαγωγή και κατακράτηση.