​Μια απίστευτη είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου με μια άστεγη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε εστιατόριο γνωστής αλυσίδας fast food!

Το συγκλονιστικό είναι ότι η γυναίκα είχε μείνει ακίνητη για τουλάχιστον 7 ώρες μέχρι που κάποιος από τους εκατοντάδες πελάτες και τους δεκάδες υπαλλήλους του προσωπικού που περιφέρονταν στο κατάστημα αντιλήφθηκε τον θάνατό της.

hong1.jpg
Σύμφωνα με την South China Morning Post, η γυναίκα βρέθηκε να έχει πέσει πάνω σε ένα τραπέζι που βρισκόταν κοντά στις τουαλέτες.

Τελικά ένας υπάλληλος του εστιατορίου κατάλαβε τι είχε συμβεί και κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα φυσικά ήταν ήδη νεκρή και σώμα της παγωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ��άσει του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, η γυναίκα μπήκε στα fast food στις 8:39πμ την περασμένη Παρασκευή, κάθισε σε ένα τραπέζι μέχρι τη στιγμή που έπεσε πάνω σε αυτό νεκρή στη 1:20πμ και παρέμεινε σε αυτή τη θέση χωρίς κανείς να ασχοληθεί μαζί της ή να αναρωτηθεί τι είχε συμβεί, μέχρι το πρωί του Σαββάτου στις 8:30.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο παραμένει ανοιχτό 24ώρες το 24ωρο.

Η αστυνομία βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι το ύποπτο στην περίπτωση του θανάτου της που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.