Στην τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων ο Φίλιπ Χισμ έβαψε τα χέρια του με αίμα… και μάλιστα ήταν αυτό της 24χρονης καθηγήτριας του, Κόλεν Ρίτζερ.

2D14F82E00000578-0-image-a-9_1443976045307.jpg
Εκείνος, όχι μόνο την έσφαξε αλλά κακοποίησε σεξουαλικά και το άψυχο κορμί της, δύο φορές. Τη μία μάλιστα χρησιμοποίησε ένα κοντάρι για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του!

2D14F82600000578-0-image-a-8_1443976043663.jpg
Ας πάρουμε την ανατριχιαστική ιστορία από την αρχή… Αρχές του 2013 ο ανήλικος μαθητής μετακόμισε από το Τένεσι στην περιοχή της Μασαχουσέτης. Πήγε σε σχολείο της περιοχής, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει πολλούς φίλους, αφού ήταν αρκετά απόμακρος.

danvers5n-6-web.jpg
Η δασκάλα της Άλγεβρας αποφάσισε να του μιλήσει γιατί είχε και κακούς β��θμούς. Πάνω στην κουβέντα τους, σύμφωνα με μαθητές που ήταν παρόντες, η νεαρή αναφέρθηκε στην παλιά του γειτονιά. Ο δράστης με το που άκουσε τη λέξη «Τένεσι» έγινε έξαλλος.

danvers5n-1-web.jpg
Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε τη δασκάλα του στην τουαλέτα. Εκεί την έσφαξε μέσα σε 12 λεπτά και έβαλε τη σορό της σε ένα κάδο ανακύκλωσης. Πήρε τον κάδο και τον πήγε σε ένα κοντινό δάσος, όπου έβγαλε το πτώμα και ασέλγησε δύο φορές πάνω του.

danvers5n-3-web.jpg
Μετά από λίγο, παράτησε τη νεκρή κοπέλα έχοντας αφήσει δίπλα της ένα σημείωμα που έγραφε: «Σας μισώ όλους». Παρά το γεγονός ότι είχε παντού αίματα πήγε ήρεμος και ανενόχλητος στο σπίτι του.

usa-massachusetts-shooting (1).jpg
Η αστυνομία μερικές ώρες αργότερα τον εντόπισε στο σπίτι του, όπου βρήκαν ένα μαχαίρι μέσα στα αίματα, την ταυτότητά της, τις πιστωτικές της κάρτες και δυο γυναικεία εσώρουχα στο σακίδιό του. Ομολόγησε πως το αίμα ήταν δικό της.

Οι δικηγόροι του θα εστιάσουν στην ψυχική του υγεία στην υπερασπιστική του γραμμή. Η μητέρα του είχε πει στους αστυνομικούς πως ήταν πιεσμένος μετά το διαζύγιο και τη φυγή τους από το σπίτι τους. Την Τετάρτη θα ξεκινήσει η δίκη του.